Start-Vindbjart 3-1 (2-0)

Start fikset seier i naboduellen mot Vindbjart.

Start åpnet kampen offensivt, og allerede etter åtte minutter var Espen Børufsen på plass og ga Start ledelsen med et skudd fra like utenfor 16 meteren. Et par minutter senere rotet Vindbjart-forsvaret det til, og Børufsen setter inn sitt andre for dagen. De neste 20 minutter skapes det ikke allverden med målsjanser, men i det halvtimes passeres skaffer Lars-Jørgen Salvesen Start straffe, som han fikk ta selv. Det endte derimot med straffebom.

Saken fortsetter under intervjuet med Steinar Pedersen og målscorer Christensen.

Minutter senere var Espen Børufsen igjen frampå, og var nære ved å sette inn sitt tredje mål i kampen, men Vindbjart-keeperen får til slutt fanget ballen.

Flere mål ble det ikke, og Start leder fortjent til pause.

Mange bytter

I pausen gjør Start fem bytter, hvor både Jens Kristian Skogmo, Daniel Aase, Henrik Robstad, Gudmundur Kristjansson og Lasse Sigurdsen.

Etter pause står Vindbjart høyere i banen, og kommer til to gode muligheter ved goalgetteren Øyvind Gausdal før timen ble passert. Deretter jevnet oppgjøret seg ut hvor begge lag fortsatte å gjøre bytter. For Starts del fikk også Uduak Idemokon, Mikael Ugland, Tobias Christensen Philip Aukland muligheten utover omgangen.

Direkte rødt

I det 77. minutt ble det derimot litt ampert i Sørlandshallen hvor Vindbjarts Joachim Eriksen setter inn en tøff takling på Daniel Aase, og blir belønnet med direkte rødt kort av dommer Marius Lien.

Saken fortsetter under intervjuet med kaptein Simon Larsen

Fire minutter senere får unggutten Tobias Christensen æren av å sette inn Starts siste scoring for kvelden med sitt første mål på A-laget før Vindbjarts Preben Skeie fastsatte sluttresultatet til 3-1 like etter.

Selv om Start hadde trykket og mulighetene på tampen av oppgjøret, ble det ikke flere scoringer i Sørlandshallen, og Start vinner årets første treningskamp 3-1

Neste treningskamp for Start er borte mot Viking lørdag 11. februar.

Se høydepunktene

Kampfakta:

Start - Vindbjart 3-1 (2-0)
Sørlandshallen
Tilskuere: 485

Målscorere: 1-0 Espen Børufsen (8), 2-0 Børufsen (10), 3-0 Tobias Christensen (81), 3-1 Preben Skeie (84)

Gult kort: Start: Robstad (52), Kristjansson (73).
Rødt kort: Vindbjart: Joachim Eriksen (77).