Start-spillerne testet ut golfsimulator

Torsdag fikk Start-spillerne eksklusivt prøve seg på golfsimulatoren til RDC Golf like ved Lucky Bowl på Lund – et tilbud som vi tror vil falle i smak hos golfinteresserte sørlendinger.

Annonse:


 

- Vi håper at dette blir et sted for alle typer golfspillere, fra de erfarne til de som ønsker å begynne å spille, og at alle skal få en profesjonell golfopplevelse, sier Isak Reinhardsen, som sammen med broder Daniel driver RDC Golf AS på Lund.

Isak er storebror til Starts egen Peter Reinhardsen, og i tillegg har de fått med seg Joachim Eriksen for å bygge opp rammeverk og struktur på sosiale medier.

- Det kan kreve litt å gå på en golfbane hvis man aldri har spilt før her er det en lav terskel for å komme her å spille.

Selve simulatoren er på plass, og går alt som det skal, vil nye og erfarne golfentusiaster kunne booke treningstider allerede i løpet av et par tre uker.

- Vi satser på å få alt på plass i løpet av september, sier Isak og refererer til hjemmesiden rdcgolf.no, der du vil kunne melde deg inn og booke treningstider akkurat når det måtte passe deg.

- Alt av golfutstyr kan du leie på stedet, så her trenger du ikke å gjøre dyre investeringer bare for å se om golf er noe for deg.

 

- Så hvordan kom egentlig guttene på denne ideen?

 

- Min far har spilt golfsimulator i to år, og vi synes også dette var veldig gøy vi har blitt helt hekta.

- Målet er å få så mange som mulig til å spille golf, og det tror jeg golfbanene rundt om i distriktet også vil tjene på. Dessuten forlenger vi golfsesongen gjennom hele året, slik at man vil kunne ta et slag golf uansett om det snør eller regner.

 

Gå 18 hull før frokost.

 

Å spille golf i simulatoren på Lund er en veldig hyggelig og sosial opplevelse, der kolleger eller venner kan spille mot hverandre på forskjellige baner. Men det er også mange som bruker et slikt tilbud for å kunne ta en runde golf i en ellers travel hverdag.

- Spiller du alene, kan du spille 18 hull på en time det vi si at du kan ta en hel runde golf før du går på jobben.

 

Du finner RDC golf like ved Lucky Bowl, og lokalene åpnes i løpet av måneden.

 

Annonse fra Obos-ligaen: