Start og Dempsey skiller lag

Start og Mark Dempsey har blitt enige om å avslutte samarbeidet.

Annonse:

- Etter lange, åpne og ærlige diskusjoner med Mark har vi kommer til enighet om å avslutte samarbeidet. Det er med tungt hjerte. Vi har hatt samtaler de siste dagene og konkluderte idag med at vi går hver vår vei, sier Tor- Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Se videointervju med Karlsen og Dempsey nederst i saken.

- Jeg er skuffet. Men en fotballtrener blir alltid målt på resultatene, og resultatene har ikke vært gode nok. Jeg forstår hvorfor det må bli slik. Det er ikke det jeg ønsket, men vi må gjøre det vi tror er best for klubben. Jeg er glad for at jeg har fått muligheten til å være trener for en så flott klubb, men lei meg for at vi ikke har klart å gi supporterne de resultatene de ønsket. Men jeg er sikker på at resultatene vil komme etterhvert, sier Mark Dempsey.

I løpet av et snaut halvår i Kristiansand har Dempsey rukket å få et godt forhold til både supportere, byen og klubben.

- Jeg så i byen i går (på 17.mai) hvordan jeg og spillerne ble tatt i mot. Denne byen fortjener et fotballag å være stolt av, og det har vi ikke klart å gi dem. Jeg håper virkelig at de får det, sier Dempsey.

Tor-Kristian Karlsen forteller at det blir trist å ta farvel med en trener som virkelig har satt sitt preg på klubben siden han kom til Start.

- Det er tungt for oss alle. Vi har jobbet veldig nært i snart et halvt år, jeg tror aldri jeg har jobbet så godt med en hovedtrener før. Mark etterlater seg et uutslettelig inntrykk, han har gitt energi til byen, supporterne og oss hver dag. Han har stått rakt gjennom den tøffe perioden vi er inne i. Det er en veldig trist dag, jeg ser på Mark som en venn. Jeg skulle så gjerne sett at dette fungerte, men sånn ble det dessverre ikke, sier Karlsen.

Arbeidende styreleder Christopher Langeland vil takke Dempsey for innsatsen.

- Det har vært fantastisk å få lov til å bli kjent med Mark Dempsey, både som person og som fotballtrener. Han har helt siden han kom inn i desember løftet alle områder i klubben, sammen med støtteapparatet og Tor Kristian Karlsen. På vegne av alle i Start ønsker jeg Mark og hans familie lykke til videre, sier Langeland.


Annonse fra Obos-ligaen: