Start G17 utklasset Brann G17 i Stavanger – 5-2!

Jublende Start G17-gutter etter lørdagens 5-2-seier over Brann i treningskampen i Stavanger – bak f.v.: Sander Eikeland, Pawel Tytyk, Jonas Tandberg Myrhstad, Daniel Rokseth, Jon Finsådal-Kristensen, Aleksander Kovac, Henrik Haraldsen, Eskil Emil Møllen og Eirik Moen Eskedal (trener). Foran f.v. Lukas Gausdal, Nicolai Apland, Lazar Odor, Daniel Gummedal, Dennis Myrvold og Tias Eftevaag.

Annonse:

Daniel Gummedal (3), Pawel Tytyk og Lazar Odor scoret målene da Start G17 kom fra 0-2 under til å slå Brann G17 5-2 i en treningskamp i Stavanger lørdag. Pauseresultatet var 2-2.

- Jeg tror jeg kan si at dette er en av de beste kampene jeg har sett av guttene våre. Denne prestasjonen viste at vi innehar et skyhøyt toppnivå. En herlig laginnsats, sier en stolt G17-trener Eirik Moen Eskedal, og fortsetter:

- Før kampen ble vi enige om å forsøke å dominere ballspillet, være tålmodige og ta de gode sjansene, og å være dyktige og aggressive i presset. Guttene leverte så til de grader på alle områdene.

Verst tenkelig åpning

Første omgang startet på verst tenkelige vis for Start-guttene, da Brann ledet 2-0 etter 10 minutter. Kristiansanderne klarte imidlertid å riste av seg den dårlige åpningen, og hadde mesteparten av initiativet resten av omgangen.

Første Start-scoring kommer etter en nydelig bakromspasning fra Henrik Haraldsen til Daniel Gummedal, som dempet ballen vakkert ned til seg selv, før han banket den i mål.

2-2-scoringen var også signert Gummedal, og av det nydelige slaget. Da dro han seg innover fra venstrekanten og curlet ballen opp i krysset. 2-2 var også resultatet da lagene gikk til pause.

Kandidat til årets mål

I andre omgang fortsatte Start-guttene å kjøre kampen, og scoret altså tre mål til. Først gjorde Pawel Tytyk 3-2 da en uegoistisk Nicolai Apland spilte ballen til ham i stedet for å skyte selv.

4-2 kom ved Daniel Gummedal, som da kompletterte sitt hattrick. Dennis Myrvold spilte ballen fint inn i bakrom på Gummedal, som dempet den, rundet keeper og scoret.

Starts fire første scoringer var alle flotte, men den siste var rett og slett strålende. Lazar Odor brøt lavt på egen banehalvdel, satte fart og kom i en tre mot to-situasjon der ingen støtet opp i ham. Da han nærmet seg 16 meteren, smalt han til og gjorde et kunstverk av et mål!

- Kandidat til årets mål allerede før vi er midt i februar, smiler Eirik Moen Eskedal, og legger til:

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan guttene fremstod i denne kampen, og  viste karakter da de kom tilbake fra å ligge under 0-2. Nå handler det om å gjenskape prestasjonene mot Aalborg kommende uke, sier Start G17-treneren.

Start G15 tapte 1-3

Starts G15-gutter spilte også kamp mot Brann G15 i Stavanger lørdag, de måtte se seg slått 1-3.

- En rotete kamp der vi var best de første 20 minuttene. Men så scoret Brann på to dødballer i løpet av 10 minutter som snudde kampbildet de siste 25 av omgangen. De puttet ett til, slik at pauseresultatet var 0-3, sier hovedtrener Erik Mykland, og legger til:

- I andre omgang var vi best og reduserte til 1-3, som også ble sluttresultatet. Jeg er fornøyd med innsatsen og at vi reiste oss etter hvilen, men misfornøyd med altfor mange unødvendige balltap og slurv i pasningsspillet.

Annonse fra Obos-ligaen: