Start forlenger med Jasper

Den 17 år gamle Start-målvakten Jasper Silva Torkildsen har forlenget kontrakten med Start ut 2024-sesongen. Foto: Egil Olsen

Annonse:

Vigør-gutten kom til Start før årets sesong, og debuterte for Start i cupkampen borte mot Express i juli, der Start vant 8-0.

Han fikk fornyet tillitt mot Vidar i andre runde og holdt nullen igjen i 2-0-seieren på Alustar Arena.

I september fikk han også Obosliga-debuten borte mot Bryne, da Amund Wichne var på fødestua.

– Jasper har veldig gode forutsetninger for å bli en keeper på aller høyeste nivå. Han er en fantastisk type, som alltid søker etter å bli bedre og legger alt han har i potten hver eneste økt, sier Start-trener Sindre Tjelmeland til ikstart.no, og fortsetter:

– Jeg har veldig stor tro på Jasper, og det blir vanvittig spennende å følge ham de kommende årene.

 

Jasper selv var selvsagt strålende fornøyd med å forlenge med klubben, og unggutten gleder seg til å utvikle seg videre under Tjelmeland.

– Jeg har veldig tro på Tjelmeland og det prosjektet jeg er en del av nå, og jeg er veldig spent og klar for å bli med videre, sier Jasper på telefon til ikstart.no

– Jeg og Sindre har snakket mye sammen i tiden min her, og han har virkelig vist at han har tillitt til meg. Han har sagt at han gleder seg veldig til å jobbe sammen med meg, og i førsesongen skal vi få jobbet mye og ta enda flere viktige steg.

 

– Med ny treårskontrakt i handa og et spennende prosjekt på gang i Start, har den unge målvakten satt seg noen personlige mål for fremtiden?

– Målet mitt er å få spilt så mye jeg kan. Jeg tenker mest på utvikling, og jeg ønsker spesielt å bli enda bedre med beina og tilpasse meg til den spillestilen vi holder på å innføre i klubben.

Jasper Silva Torkildsen, Express, Cup.jpg
Jasper Silva Torkildsen holdt nullen i sin første offisielle kamp for Start. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: