Historisk overgang

For første gang i den norske eseriens historie skifter en spiller klubb. Jusup Shakbiev (21) fra Kristiansand er klar for Starts esport-lag etter å ha spilt for Raufoss i fjor.

Annonse:

Jusup Shakbiev er 21 år og kristiansander. Han er en fotballgutt som både er Start-supporter og spiller fotball for Tobienborg i 5.divisjon. I mange år har han vært en dedikert FIFA-spiller og han markerte seg i fjorårets versjon av eserien.

- Jusup er en dedikert og motivert, og har en god vinnermentalitet. Hans styrke er at han er utrolig god på å bygge opp angrep og er klinisk i avslutningsøyeblikkene. Han er også veldig god til å lese spillet og har en bra fotballforståelse, sier Georg Sautuglo, som i år skal fungere som spillende trener for Start E-sport.

Sammen med Kasper Hornnes dannet han Starts lag i fjor, men nå får de altså en ny medspiller. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha kommet til enighet med Raufoss, slik at Jusup kan være en del av Start sin e-sport satsing fremover. Vi har fulgt han tett de siste månedene og ser godt potensiale i han som FIFA-spiller. Han passer godt inn på laget og vi anser han som en god ambassadør for Start, sier Robert Sach, esport-ansvarlig i Start.

Spillerne er nå i full gang med å gjøre seg kjent med, og markere seg i FIFA 20, som ble lansert for kort tid siden. Alle tre har gjort seg sterkt bemerket i serier (weekend leagues) den siste tiden.

2. november starter sesong nummer to av Eserien.

Vi har laget egne kontoer for deg som ønsker å følge våre FIFA-spillere tett. Følg Start E-sport på:

Facebook

Instagram

Twitter 

Følg også våre spillere:

Georg Sautuglo (@fifafitness7 på Instagram)

Kasper Hornnes (@hornneskasper på Instagram)

Jusup Shakbiev (@STA_JusupShakh på Twitter)

Annonse fra Obos-ligaen: