Spenning og spillerglede i gatelagsturneringen

I strålende sommervær ble det en fantastisk gatelagsturnering på Sparebanken Sør Arena denne uka. Start haddde dessverre ikke marginene på sin side denne gangen.

Annonse:

Start Life Support arrangerte denne uken nasjonal gatelagsturnering. 15 lag fra hele landet var samlet på Sparebanken Sør Arena. Det var mange smil, mye vilje og innsats, tøffe tak og flott mål.

Starts lag hadde store ambisjoner før turneringen og kom seg videre fra gruppespillet. I kvartfinalen ventet Stabæk, og selv om Start-laget hadde en haug av sjanser klarte de ikke avgjøre kampen i ordinær tid, eller i ekstraomgangen. Dermed ble det straffesparkkonkurranse, og etter fem straffer hver kunne Stabæk juble.

Start-spillerne har likevel all grunn til å være fornøyd med innsatsen.

Her ser du et lite sammendrag av slutten av den avgjørende kampen mot Stabæk.


Her er noen bilder fra turneringen.

Strålende fornøyd

Olav Lindebø, leder i Start Life Support, har hatt travle dager i det siste, men han ser tilbake på et flott arrangement.

- Dette er et stort arrangement som i alle hovedsak har gått etter tidsplanen. Takket være både frivillige og ansatte i klubben har det gått veldig bra. Jeg vil takke både Fotballstiftelsen og samarbeidspartnerne med all hjelp i forbereldelsen og avviklingen, sier Lindebø.

Onsdag kom også den tidligere Start- og Norge-helten Erik "Myggen" Mykland innom. Myggen tok seg god tid til å snakke med, og ta selfies, med spillerne.

Vinnerlaget

Til slutt var det Fredrikstad som kunne juble for seieren i turneringen, etter å ha beseiret Sandefjord i finalen.

Vi gratulerer alle 15 lagene med innsatsen og ser frem til neste gang gatelagene gjester Sørlandet.

Annonse fra Obos-ligaen: