Slutter etter åtte år

Markedssjef Arne Simonsen slutter i Start. Han lovpriser klubbens samarbeidspartnere på markedssiden.

Annonse:

– Vi har verdens beste samarbeidspartnere. Den tålmodigheten og lojaliteten de viser er helt unik, sier Simonsen.

Etter 8 år med markedsarbeid i Start er det altså slutt. Nå kommer han til å følge klubben som supporter.

– Dette er grundig gjennomtenkt, men jeg legger ikke skjul på at det likevel har vært en svært tøff avgjørelse å ta. Det er noen uker siden denne avgjørelsen ble tatt ,så det har heller ikke noe med at Jerv rykket opp. Det synes jeg bare er strålende for hele fotballen på Sørlandet.

– Samtidig er åtte år lenge i denne type stilling, og tiden er kommet til å gyve løs på nye utfordringer, sier Arne Simonsen.

Samarbeidspartnerne er svært viktig for den sportslige satsningen i Start. I løpet av de åtte årene har Simonsen kanalisert over 200 millioner kroner fra sponsorene inn til klubbdriften.

– Dette er virksomheter som vil klubben det aller beste. Jeg er overbevist om at Start snart er tilbake i Eliteserien. Rammebetingelsene er til stede, og alle i og rundt Start fortjener virkelig en slik opptur, sier Arne Simonsen.

– Til slutt er det på sin plass og hylle alle de som har jobbet i og rundt Start. Det er fantastiske mennesker og ønsker Start det beste. Hele administrasjonen har stått på hver dag, hver time og hvert minutt. Det er en arbeidsmoral man skal lete lenge etter.  Alle som jobber og stiller opp på alle hjemmekampene fortjener også en stor hyllest, det er frivillige, vakter, verter og VIP-verter, ja alle som har en rolle på kampene skal være stolte av den jobben de gjør.  Selv om det har blåst friskt rundt klubben møter samtlige på kamp etter kamp etter kamp. De må vi sette pris på!!

 

En rekke kolleger og samarbeidspartnere ønsket også å takke av Arne etter hans tid i klubben.

 

– Vi setter umåtelig stor pris på jobben han har gjort for oss gjennom åtte år, og i Arne mister vi en viktig kontinuitetsbærer i klubben. Til tross for mange utfordringer, spesielt i den siste tiden, har Arne ivaretatt våre fantastiske sponsorer på en glitrende måte, og det er det bare å ta av seg hatten for. Vi ønsker deg alt det beste i fremtiden, sier klubbdirektør Terje Marcussen i en kommentar til IK Start.

– Det er alltid kjedelig å miste kollegaer, spesielt de som man har jobbet med lenge. Så jeg vil gjerne takke Arne for en enorm jobb gjennom åtte år. Han har stått last og brast gjennom utfordrende tider, og han vil virkelig bli savnet både her i klubben og blant våre samarbeidspartnere, sier Mette Tønnessen, økonomiansvarlig i Start, som har jobbet sammen med Arne siden han kom til klubben i 2014.

 

– Vi har gjennom åtte år hatt et veldig godt samarbeid med Arne. Han er alltid på tilbudssiden, lett å samarbeide med og flink til å legge til rette for samarbeidspartnerne. Vi takker ham for samarbeidet, og ønsker lykke til videre med nye utfordringer, sier Paul Richardsen, markedssjef BM i Sparebanken Sør.

– Vår strategi for samarbeid med START er langsiktig for å bygge et lag som hele regionen på Sørlandet har tilhørighet til og er stolte av. Vi er opptatt av at det er kontinuitet i en organisasjon som vil nå disse målene og Arne Simonsen har vært en person som har vært kontinuitets bygger for oss i sponsoratet. Vi kommer til å savne Arne, men regner med at vi vil finne nye personer i START som vil føre dette arbeidet videre. Så vil vi ønske Arne lykke til i ny jobb, sier Torgny Bøhn, Markeds-logistikksjef i Norgesgruppen.

– Arne har hele tiden fulgt opp oss støttespillere og samarbeidspartnere, og han har stått stødig i en tid som har vært svært turbulent for både idretten og reiselivsbransjen. Etter å ha vært så mange år i klubben, har vi selvfølgelig full forståelse og respekt for at han nå velger å gjøre noe annet. Vi ønsker Arne alt godt, og heier selvfølgelig fortsatt på Start!, sier Nina Moland Andersen, Salgs- og markedssjef i Color Line.

– Sørmegleren har vært sponsor i Start helt siden oppstarten i 2014. Trenere og ledere har kommet og gått. Vår kontaktperson har hele tiden vært Arne Simonsen. Jeg kan ikke få fullrost nok det gode samarbeidet og den gode oppfølgingen vi har fått av Arne. Han er nok en av grunnene til at vi har vært med hele tiden. Her mister Start en dyktig mann. Vi vil ønske han lykke til videre, sier Øyvind Aasen, Adm. direktør i Sørmegleren.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: