Skuffet bestemann

Kevin Kabran ble kåret til dagens Starter, men det var en fattig trøst etter en frustrerende kamp mot Odd

Annonse:

Det ble en frustrerende kveld på Sparebanken Sør Arena. Odd tok ledelsen etter bare et par minutter, og til tross for et tidvis stort overtak klarte ikke Start å slå tilbake. Dermed endte det 0-1.

Etter kampen var det naturligvis en skuffet spillergruppe som satt i garderoben.

- Vi starter veldig dårlig. Vi var enige om å være fokusert på dødballer, så slipper vi inn på dødball etter få minutter. Dermed må vi jobbe i oppoverbakke hele kampen. Vi er ikke veldig gode idag, sier Kevin Kabran.

Svensken ble stemt frem som Starts beste spiller i kampen mot Odd. Men det var nok en fattig trøst på denne kvelden.

Til tross for utallige cornere og innlegg, og et par virkelig store sjanser mot slutten, ble det ingen mål for Kabran & co.

- Totalt sett skaper vi for få klare målsjanser, det er for dårlig kvalitet i de avgjørende øyeblikkene, sier han.

Se hele intervjuet med Kabran her. Reaksjoner fra Rekdal under videovinduet.


- Der vi taper kampen

Trener Kjetil Rekdal var skuffet, men fattet, etter kampen. Til fvn.no gir han sin analyse av hvorfor det ble tap.

- Vi starter kampen på 0-1,  og det legger premissene for kampen. Da får Odd ligge bakpå, drøye tid og forsvare seg. Vi må jage, og vår presisjon på innlegg og dødballer for dårlig. Fotballmessig spiller vi bra i første omgang, vi har full kontroll på Odd, men vi må få mer ut av det. Vi har vel nærmere 15 cornere og frispark, i tillegg til 30 innlegg fra sidene. Det må vi få mer ut av. Det er der vi taper kampen, sa Rekdal.

Selv om tape betyr at Start fortsatt ligger på nest siste plass er Rekdal tydelig på at mulighetene for å overleve i divisjonen fortsatt er gode.

- Det blir mer utfordrende og vanskelig for oss nå, ettersom denne helga ikke ble slik vi hadde håpet på. Men det kan snu seg allerede neste helg allerede, vi må ta en kamp av gangen, sier han.

- Vi kommer ikke til å gi opp, dette kan endre seg kjapt om vi slår Kristiansund neste helg. Vi har en kamp mindre å gjøre det på nå, men det er fortsatt mange kamper igjen.

Annonse fra Obos-ligaen: