Sjøkvist-perle i knepent tap mot Stabæk

Sander Sjøkvist sørget for en tidlig ledelse etter en perlescoring, men Stabæk gikk seirende ut av dagens treningskamp på Nadderud.

Stabæk var motstander i dagens treningskamp på Nadderud Stadion.

Vi åpnet best og tok ledelsen etter et fint langskudd av Sander Sjøkvist, som startet som høyreving i denne kampen.

Senere i omgangen var Sjøkvist nære med nok et langskudd, men keeper slo den i tverrliggeren og over.

Rett før pause utlignet Stabæk ved Rasmus Eggen Vinge, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

10 minutter etter hvilen var Sivert Sira Hansen uheldig da han satt ballen i eget nett, og Stabæk tok dermed ledelsen 2-1.

Utover i omgangen klarte vi aldri å sette Stabæk-keeperen skikkelig på prøve, og dermed ble Sjøkvists perle vår eneste scoring. Heller ikke Stabæk scoret flere mål, og sluttresultatet ble 2-1 til hjemmelaget.