Sindre Tjelmeland: - Vi kom her og gjorde jobben

Start hadde grei kontroll på Vidar og gikk videre i cupen. Nå venter noen dagers velfortjent sommerferie.

Annonse:


 

Det var en fornøyd Sindre Tjelmeland som kunne konstatere at Start gikk videre til tredje runde av cupen med en forholdsvis kontrollert 2-0-seier.

På tribunen sang supporterne om cupfinale.

- Ja, jeg sa til supporterne at nå kan de bare bestille billetter, sa Tjelmeland med et smil rundt munnen.

- Vi kom her og gjorde jobben. Vi gjorde det vanskeligere for oss enn det vi burde. Vi skaper mer enn nok til å avgjøre denne kampen før Adeleke gjør det helt på slutten. Det er litt for nervepirrende, og vi tillater at Vidar føler de er med hele veien. Men til slutt drar vi herfra med 20, en kamp uten baklengs, vi er videre i cupen og to kamper i cupen uten å slippe inn mål. Alt i alt er den siste perioden veldig lys for oss.

Jasper Silva Torkildsen fikk på ny sjansen i Start-buret, og den 17 år gamle målvakten står fortsatt uten baklengsmål i A-lagskarrieren sin.

- Han er god med ballen i beina i dag, og det er litt gledelig å se. De gangene Vidar prøver å presse oss høyt, så spiller Jasper ut det høye presset deres med fin ro, og det er en del av spillet til Jasper vi kommer til å fortsette å jobbe med. Han er arbeidsledig i 80 minutt og så blir han kalt på, og da er han der. Så igjen solid av Jasper.

Og med fare for å være historieløs, så har Start kanskje den beste keepertrioen de har hatt noensinne.

- Det er et luksusproblem. Jonas var en av Starts beste spillere før jeg kom inn, Amund (WIchne) har prestert veldig bra, også er det Jasper som har meldt seg på nå.

Mikael Ugland viste seg fint frem i starten av kampen, men etter 25 minutter måtte den unge Sørlendingen forlate banen med en hodeskade.

- Etter rapportene så går det bra med Mikael. Han har sydd i pannen og fått seg en trøkk, men han er nok tilbake når vi starter opp igjen. Det er synd, for han starter veldig fint, og Mikael er en spiller jeg har tro på.

Inn kom i stedet 16 år gamle Levi Eftevaag, som igjen imponerte med sin slepne teknikk.

- Han viser vel egentlig det som han gjorde i forrige kamp, men mot et enda bedre lag. Det var vel ingen som satt med høy puls når Levi skulle komme innpå. Vi vet godt hva han er god for.

Nå venter det noen dagers velfortjent pause for spillere og støtteapparat, noe Sindre tror kan gjøre spillertroppen godt.

- Vi skal trene godt i ferien. Vi må komme tilbake i forhåpentligvis enda bedre form. Vi får en uke borte fra hverandre, og det tror jeg er bra for hodet først og fremst. Det har vært et turbulent år både for trenere, støtteapparat og spillere med masse som har skjedd på og utenfor banen. Vi avslutter med syv poeng på de tre siste i serien, og vi går videre i cupen, så vi har skaffet oss et veldig godt utgangspunkt.

Annonse fra Obos-ligaen: