Sindre etter årets første treningskamp

Det endte med en 3-0-seier i treningskampen mot Vindbjart. To unggutter og en debutant sto for målene.

Annonse:

- Det er tre fine scoringer. Emir Derviskadic som raider seg oppover og scorer et fint mål. Sander Svela hadde en fin avslutning etter et godt innlegg og Alagie Sanyang som viser litt hva han kan, sier Sindre Tjelmeland om de tre målene.

Det var altså to unggutter og en nysignering som sørget for Starts første seier i år. Til tross for resultatet og tre mål, ble det en tøff første treningskamp. Selv om Start var det beste laget var det også en del ting å ta tak i.

- Vi har fortsatt et stykke å gå med ball, vi får ikke helt til de tingene vi prøver på. Det blir en del enkle feil, som vi må jobbe med, sier Sindre etter kampen.

Selv om laget holdt nullen, skal det også jobbes godt defensivt den kommende tiden.

- Vindbjart er et spillende lag, så vi fikk testet oss godt mot det. Selv om det var mange nye relasjoner, så slapp vi til lite gjennom 90 minutter, sier vår hovedtrener om den defensive prestasjonen.

Les kamprapporten her

Tatt ut på landslaget


Emir Derviskadic som spilte en god omgang på midtbanen, reiser snart på landslagsoppdrag for Norge. Unggutten har nylig blitt tatt ut til G-18 samling.

- Jeg gleder meg. Jeg reiser først til Oslo for corona-testing og isolasjon, før laget reiser ned til Spania. Der nede skal vi spille et par kamper.

Emir Derviskadic 2021.jpg
Emir Derviskadic er tatt ut på G-18 landslaget. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Neste treningskamp for Start er søndag 6. februar mot Egersund.

Annonse fra Obos-ligaen: