gofly71mbo6q1x3jqxa0z1qij

- Simon Larsen en viktig signering

Start-trener Steinar Pedersen er svært tilfreds med signeringen av Vålerengen-spilleren Simon Larsen.

Annonse:

- Han blir en viktig spiller og det er veldig bra at denne overgangen ble klart så tidlig at vi vet at Simon er med oss fra vi starter en ny sesong, sier Steinar Pedersen.

- Hva tilfører han Start-laget?

- Simon kommer med god erfaring fra Tippeligaen. Han er sterk i duellspillet og har bra fart. Han er en spiller som er ambisiøs på egne vegne og vil styrke forsvaret vårt. Jeg gleder meg til å få ham i spillergruppen.

- Du har god kjennskap til Simon Larsen

- Ja, allerede for 10-12 år siden var det en talentgruppe med unge spillere i Randesund som ville satse ekstra, og som jeg trente. Simon var blant disse og han viste vilje til å stå på og han har hele tiden tatt steg for steg som spiller.

- For kort siden ble også en annen sørlending klar for Start, Thomas Zernichow fra Vindbjart  - hva kan du si om ham?

- Thomas var lenge i søkelyset vårt og har mange gode egenskaper. Når han blir med for fullt hos oss fra nyttår, gjelder det at vi hjelper ham til å holde seg skadefri. Da får vi en spiller som skal være med og slåss for Starts posisjon i norsk fotball.

- Hva vil skje på spillerfronten i høst?

- Det kommer nok noen prøvespillere, ikke bare lokale. Samtidig pågår det en dialog med spillere på utgående kontrakter, sier Start-trener Steinar Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: