Sigurd Grønli er klar for IK Start

Midtbanespilleren lånes fra Bryne ut sesongen. 23-åringen har fortid i Tromsø, Tromsdalen og Bryne.

Annonse:

IK Start er enige med Bryne FK om en låneavtale for Sigurd Grønli ut 2024.

- Det føles godt å signere for IK Start. Det blir bra å komme i gang og gyve løs på oppgaven. Kristiansand er en nydelig by og Start er en fin og stor klubb med gode fasiliteter. Jeg vil beskrive meg som en teknisk og kreativ fotballspiller. Jeg kan skape ting på banen, sette fart og ta tak i kampene, sier Sigurd Grønli.

Den 23 år gamle midtbanespilleren har sin første trening med klubben tirsdag 9. juli, og er spilleklar fra overgangsvinduet åpner 17. juli. Noe som betyr at han kan få sin debut for Start mot Vålerenga på Sparebanken Sør Arena tre dager senere, 20. juli.

Sigurd SSA.jpg
Sigurd er på plass på Sparebanken Sør Arena.

Grønli kommer til Start med erfaring fra Norsk toppfotball. Tromsøværingen debuterte i Eliteserien for Tromsø IL i 2018. Han har også spilt for Grorud IL og Tromsdalen UIL, før han i 2022 signerte med Bryne FK. For Bryne har Grønli spilt 64 kamper i OBOS-ligaen. Han har i tillegg representert Norge på U18-landslaget, hvor han har spilt 3 kamper.

Fornøyd med å ha Sigurd på plass

- Jeg er veldig fornøyd med å få Sigurd til Kristiansand. Han har hatt et sterkt ønske om å komme til Start og vi er glade for å ha ham på plass, sier hovedtrener Azar Karadas. 

Bilde til sak om Sigurd.jpg
Azar Karadas er fornøyd med å få Sigurd med på laget.

- Han er en hardtarbeidende spiller som liker å ha ball i beina. Han har en god høyrefot og er dyktig på å finne de riktige rommene på banen. Vi takker Bryne for en god prosess.

Velkommen til IK Start, Sigurd!

Annonse fra Obos-ligaen: