Signert sin første proffkontrakt: - Veldig stolt

Flekkerøygutten Sander Richardsen har signert under en toårskontrakt med IK Start. Her sammen med toppspillerutvikler Jahn Robert Holmgren (t.v.) og assistenttrener Simen Moe.

Annonse:

Sander Richardsen har signert under på en proffkontrakt med IK Start som strekker seg ut 2025. Flekkerøygutten har gått gradene i vår utviklingsavdeling og blir nå en fast del av A-lagstroppen

- Å skrive proffkontrakt er noe man drømmer om som barn og jeg er veldig stolt av å signere for klubben. Det viser at de i klubben har tro på meg, så er det opp til meg å jobbe hardt for å utvikle meg videre, sier 19-åringen.

2005-modellen fikk sin debut for klubben i OBOS-ligaen i 2023 borte mot Skeid. Nå ser han frem til flere muligheter på A-laget.

- Målet mitt i 2024 blir å kunne bidra så mye som mulig til laget og få så mye spilletid som mulig. Lagmessig blir det å kunne levere kamper som er underholdene for våre supportere å se på, samtidig at vi klarer å utvikle den gruppa vi har nå, forteller Richardsen.

Hovedtrener Azar Karadas er fornøyd med at Richardsen har fått signert proffkontrakt, og gleder seg til å jobbe med midtbanespilleren.

- Sander er en spennende spiller som har kvaliteter og potensial som vi gleder oss til å jobbe videre med og utvikle, sier Karadas.

Annonse fra Obos-ligaen: