Sesongoppkjøringens første treningskamp-tap

Det ble et knepent 2-1 tap borte mot Sandnes Ulf i sesongens nest siste treningskamp for sesongen. (Foto: Tor Erik Schrøder)

I nest siste treningskamp for sesongen reiste Start til Sandnes for å møte de lyseblå på Øster Hus Arena. De første 15 minuttene av kampen var preget av mye trilling av ball fra Start. Sandnes Ulf hadde de beste tendensene i starten, med et par store sjanser. Start hadde mye ball mot et lavtliggende Sandnes Ulf. Dette førte til noen svært farlige overganger fra Sandnes Ulf, som Jensen fikk avverget, den ene med en fantastisk redning.

Fra 20 minutter ble ballinnehavet jevnere fordelt, og Start slet med å komme til de store sjansene. Etter 31 minutter får Start sin første sjanse, men avslutningen fra Grønn Pedersen går over. Like etter, etter 33 minutter kommer kampens første scoring. Sandnes Ulf går opp i 1-0, signert Martin Ramsland.

Resten av omgangen var det få sjanser, Robstad stopper en overgang på ulovlig vis, og får et gult på tampen av omgangen. Dermed ligger vi under med ett mål til pause, en god Mark Jensen sørger for at det ikke står mer til hjemmelaget.

I pausen gjør Start tre bytter Sanyang, Gregersen og Eftevaag kommer alle tre innpå, og erstatter Nkubiri, Robstad og Grundetjern.

Få minutter ut i andre omgangen får Sanyang et strengt idømt gult kort etter en kollisjon med keeper. Start sin jobb ble etter 54 minutter dobbelt så stor etter at Sandnes Ulf relativt enkelt triller inn 2-0.

Da timen er spilt kommer innbytter Levi Eftevaag til avslutning i god posisjon, men skuddet går dessverre utenfor. Reduseringen kommer etter 63 minutter fra innbytter Sanyang, og like etterpå får Grønn Pedersen en stor sjanse, men avslutningen går midt på keeper. Fine tendenser fra Start etter scoringen.

Videre i omgangen åpnet kampen seg mye mer, med sjanser til begge lag. Jensen produserer også i denne omgangen en svært god redning. Start jakter en scoring, men uten hell. Dermed går Start på sitt første tap i treningskampene denne sesongen.

• 2-1 Alagie Sanyang 63´

Vårt lag: Jensen, Grundetjern, Mares, Wormgoor, Robstad, Ness, Derviskadic, Strannegård, Nkubiri, Grønn Pedersen, Osestad

Innbyttere: Johnsen, Dashaev, Eftevaag, Gregersen, Sanyang, Nordal, Svela

1’ Dommeren blåser i gang første omgang.

6’ Nydelig redning fra Mark Jensen som må ut i full strekk på et skudd fra Braut!

31’ Grønn Pedersen får en stor sjanse, men er i ubalanse og avslutningen går over.

33’ Sandnes Ulf scorer. 1-0 Ramsland.

40’ Gult kort til Henrik Robstad.

45’ Lagene går til pause. Et par gode involveringer fra Jensen gjør at det ikke står mer enn 1-0 til hjemmelaget.

46’ Andre omgang er i gang. Sanyang, Gregersen og Eftevaag erstatter Robstad, Grundetjern og Nkubiri.

48’ Gult kort til Sanyang.

54’ Sandnes Ulf scorer igjen. 2-0

60’ Eftevaag kommer til avslutning i god posisjon, men avslutningen går utenfor.

63’ Alagie Sanyang reduserer til 2-1!!

68’ Nok en god redning fra Jensen!

72’ To nye bytter. Marius Nordal kommer inn for Grønn Pedersen, og Sander Svela inn for Sindre Osestad.

90’ Kampen ender 2-1 til Sandnes Ulf.