Seriedebuten gav mersmak

Benjamin Boujar (23) er klar for ny innsats i Start-buret dersom sjansen skulle by seg.

Annonse:

Dersom Håkon Opdal ikke skulle rekke bortekampen mot Tromsdalen søndag ettermiddag, så er Benjamin Boujar klar for å steppe inn.

- Kampen mot Åsane var gøy. Det var fint for meg å komme inn i 2. omgang på stillingen 2-0. Jeg fikk gjort ett par fine redninger og heldigvis hadde det sluttet å snø da. Dermed ble ikke ballen glatt og uhåndterlig og umulig å få grep på. Til sist ble det 4-0 til oss, kjempebra, sier sisteskansen entusiastisk.

I Tromsø venter nye vinterlige forhold for Start.

- Ja, jeg ser at det er 17 meter høye brøytekanter rundt kunstgresset.  Håper ikke de faller ned under kampen, flirer Benjamin.

- Vet du noe om Tromsdalen?

- Ikke annet enn at vi må vente at det blir en ny tøff bortekamp slik vi hadde mot Kongsvinger. Jeg har aldri spilt mot Tromsdalen, det er et lag som har gått litt opp og ned i divisjonene. I år er Tromsdalen nyopprykket og har en seier og to uavgjorte, og det blir opp til oss å sørge for at de ikke får nye poeng.  Alle lag i Obosligaen vil slå Start, det betyr at vi må være skjerpet og gjøre en skikkelig prestasjon. Vi kommer til å gi alt for å ta med oss alle tre poengene hjem til Sørlandet, forsikrer den spretne burvokteren.

PS: Fredag blir det avgjort om Opdal er klar for spill i Tromsø.

Annonse fra Obos-ligaen: