Seieren glapp på overtid

Det endte med poengdeling etter scoring på overtid av Sandnes Ulf på Sparebanken Sør Arena.

Lørdag ettermiddag tok vi imot Sandnes Ulf på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #4.

De første ti minuttene var preget av to lag som ikke ønsket å ta stor risiko fremover i banen. Vår første sjanse for kampen kom etter 16. minutter da Sander Sjøkvist la inn et godt innlegg som Eirik Schulze stanget like utenfor mål. Når halvtimen var spilt kom kampens første mål. Etter mye klabb og babb i feltet etter et hjørnespark dukket Eirik Schulze opp i boks og fikk satt ballen i mål.

Eirik Schulze sendte oss i ledelsen da halvtimen var spilt.

Etter 37 minutter var Tom Strannegård på farten og testet skuddfoten fra distanse. Det var et godt forsøk, men Sandnes Ulfs sisteskanse fikk dyttet ballen ut til hjørnespark. Noen minutter senere fant Sander Sjøkvist vår kaptein nok en gang i feltet. Eirik forsøkte denne gangen å heade ballen inn igjen i feltet, men Ulf fikk ryddet unna.

Like før pause viste Sivert «Siradona» Hansen frem sine dribleferdigheter da han danset seg gjennom Sandnes Ulfs forsvar. Sivert ble forstyrret i skuddforsøket, men fikk likevel til en god avslutning som tvang Ulfs keeper ut i full strekk. Vi gikk dermed til pause med ledelsen 1-0 i en godt levert omgang av våre gutter.

Første målsjanse for omgangen kom etter bare ett minutt spilt. Sander Sjøkvist viste nok en gang frem sin gode innleggs-fot da han fant Mathias Grundetjern i boks. Timingen til Mathias satt ikke helt og han fikk ikke ballen på mål. Sandnes Ulf var frempå i det 50. spilleminutt, da Haris Brkic fyrte av like utenfor mål.

I det 56. minutt forsøkte Sandnes Ulfs nummer syv seg på et skuespill som ingen gikk på, og fikk et fortjent gult kort. Sandnes Ulf kom nærme utligning i det 59. minutt etter mye rot i feltet, men vi fikk til slutt avverget. Etter det svinget kampen frem og tilbake uten at de helt store sjansene kom for noen av lagene. I det 86. minutt kom Sandnes Ulf veldig nærme utligning da et innlegg ble slått inn på bakre stolpe. Sandnes angriper satt ballen utenfor fra innenfor 5-meteren. Langt ut på overtiden kom reduseringen til Sandnes Ulf. Kampen endte til slutt 1-1.

Utilgjengelige spillere:

Jasper Silva Torkildsen, Altin Ujkani, Adrian Nilsen, Marius Nordal, Alagie Sanyang.

Slik så vi kampen:

1` Vi er i gang mot Sandnes Ulf på Sparebanken Sør Arena!

16` Sander Sjøkvist slår et pent innlegg inn i boksen til Sandens Ulf. Eirik Schulze hopper opp og får hodet på ballen, men den går like over mål.

30` Vi tar ledelsen 1-0! Vår kaptein Eirik Schulze setter den i mål etter masse klabb og babb i feltet til Sandnes Ulf.

37` Tom Strannegård er frempå og får fyrt av et skudd fra distanse. Sandnes keeper må ut i full strekk for å avverge scoring.

45` Like før det står 2-0! Sivert "Siradona" Hansen danser seg gjennom Sandnes Ulfs forsvar og får nesten satt ballen i mål.

45` Pause på Sparebanken Sør Arena. Vi går i garderoben med 1-0 ledelse.

46` Vi er gang igjen!

46` Sander slår nok et godt innlegg, som Mathias Grundetjern får hodet på. Dessverre går ikke headingen på mål.

55` Mathias prøver seg fra spiss vinkel, men skyter i nettveggen.

78` Kristoffer Hoven inn, Salim Nkubiri ut

85` Fredrik Mani Pålerud inn, Fabian Ness ut.

87` Det svinger frem og tilbake her nå i sluttminuttene

90` Sander Richardsen inn, Jesper Gregersen ut.

90` Sandnes Ulf utligner.

Slutt. Det ender 1-1 på Sparebanken Sør Arena etter en sen Sandens Ulf scoring.

Publisert: 20.04.2024
Skrevet av: Marcus Petterson & Vetle Stousland