Seier over Eliteseriemotstand

Vi tok forsesongens fjerde seier mot HamKam i kveld. Tom Strannegård og Fabian Ness sørget for at Eliteserielaget ble slått 2-1.

2-1 Selvmål 70’

Vårt lag: Jasper Torkildsen - Mathias Grundetjern, Luc Mares, Vito Wormgoor, Henrik Robstad, Fabian Ness - Tom Strannegård, Jesper Gregersen, Salim Nkubiri - Zakaria Sawo, Alagie Sanyang.

Innbyttere: Jensen, Eftevaag, Derviskadic, Pedersen, Lahne, Nordal, Svela.

1’ Kampen er i gang. Vi i gult og HamKam i hvitt

15’ Ingen store sjanser det første kvarteret. Relativt jevnspilt.

17’ HamKam nære på ved et par anledninger.

25’ Zak viser fart og styrke når sprinter gjennom HamKam sitt forsvar. Spiss vinkel ved avslutningen og keeper redder til corner.

29’ Rødt kort til HamKams keeper. Handser utenfor boksen.

33’ Tom Strannegård! Curler frisparket inn i krysset. 1-0.

40’ Alagie med en stor sjanse med hodet! Headingen etter Grundetjerns innlegg går rett over…

44’ Fabian Ness øker til 2-0. Nydelig fremspill av Tom.

45’ Pause. Vi går til pause med en 2-0-ledelse. Mål av Tom og Fabian. HamKam med 10 mann.

46’ Kampen er i gang igjen. Keeperbytte med Mark inn for Jasper er den eneste endringen vi gjør i pausen.

49’ Gult til Zak. Bjeffa litt på en HamKam-spiller etter en etterslenger på Tom.

55’ Salim er så nære… Stang ut på en markkryper fra 20 meter.

60’ Indirekte frispark fra 5 meter for oss etter et tilbakespill… Sanyang og Sawo gjør seg klare.

61’ Det indirekte frisparket blir blokkert. Samme med returen. Corner.

63’ Emil Pedersen, Jack Lahne og Emir Derviskadic kommer inn for Wormgoor, Sanyang og Sawo.

65’ Ness på halvvolley. Godt treff men keeper får slått til corner.

70’ Eftevaag inn for Grundetjern. Og Nordal inn for Salim.

70’ Selvmål.2-1

80’ Ti minutter igjen.

90´ Slutt! Kampen ender 2-1 og vi tar vår andre seier her i Marbella Strannegård og Ness våre målscorere.