Seier for Svela og tap for Eftevaag

Sander Svela (bildet) startet i Tromsdalens 4-0-seier mot Strømsgodset 2. Levi Eftevaag fikk et kort innhopp i Fløys tap mot Lyn i går.

Sander Alvestad Svela var i startelleveren da Tromsdalen møtte Strømsgodset 2 til kamp. Da lagene spilte mot hverandre på Marienlyst i juli, vant Tromsdalen 2-0 og Sander scoret ett av målene. Denne gangen gikk kampen på TUIL Arena. Tromsdalen tok ledelsen etter 22 minutter. Sander var nære med å score i første omgang, da han satt ballen i venstre stolpe like før pause.

Etter hvilen var Tromsdalen fortsatt målfarlig. I det 64. spilleminutt, gjorde Sander en kjempejobb offensivt og serverte Adrian Sandbukt som satte inn 2-0 scoringen. Tromsdalen rekker også å score et tredje mål, før den unge spissen blir byttet av i det 67. minutt.

Kampen endte 4-0 og Tromsdalen ligger fortsatt på en 2. plass i Post Nord-Ligaen avdeling 2.

Levi Eftevaag spilte omtrent et kvarter for Fløy mot Lyn.

Levi Eftevaag fikk 13 minutter på banen da Fløy møtte Lyn 1896 FK på Bislett i Oslo på søndag. Fløy tapte kampen 3-1 og ligger nå på 10. plass i Post Nord-Ligaen avd.1 etter 20 spilte kamper.