Scoret sine første Start-mål

Martin Ramsland og Sander Sjøkvist sørget for tre poeng mot Tromsdalen, begge med sine første scoringer for Start.

Annonse:

- Det var veldig deilig. Målet var nesten ferdigscora etter at Kasper (Skaanes) dro med min mann bort og Kevin slår et meget godt legg!

Det sier Martin Ramsland om sitt første mål i Start-drakta, headet inn etter 11 minutter av kampen mot Tromsdalen. Etter det skapte vi sjanse på sjanse, men det skulle ta over en time før vi fikk det viktige andremålet.

Denne gang var det Sander Sjøkvist, som startet sin andre kamp i OBOS-ligaen, i en litt uvant posisjon som venstreback, som scoret.

- Det punkterte nesten kamp, så det var viktig. Det var en fantastisk følelse, sier Sjøkvist etterpå.

Se hele intervjuet med målscorerne her (artikkelen fortsetter under)


20-åringen, som har spilt i Start fra han var liten, gjorde en god figur og var også rimelig fornøyd med egen innsats.

- Jeg synes det gikk ok. Det er ikke min beste posisjon, men jeg synes jeg løste det greit, sier han.

Publikum mente Martin Ramsland var ennå bedre enn "ok", de stemte ham nemlig frem som dagens beste Start-spiller.

- Det var mange gode Start-spillere i dag, men jeg er takknemlig for å få den prisen. Jeg vet ikke om jeg var helt outstanding, men jeg scoret et mål og jobber hardt helt til jeg gikk litt tom, så alt i alt var det en grei kamp, sier Ramsland.

Nå kan vi glede oss over å ha rykket forbi Sandefjord og opp til 2. plass på tabellen, selv om det kun er målforskjellen som skiller lagene.

- Nå er det opp til oss selv. Men det er en lang høst, så det er ikke så viktig om vi er nummer tre eller to nå. Men det er fint å legge litt press på Sandefjord, så får vi se hvordan de håndterer det, sier Ramsland.

 

Annonse fra Obos-ligaen: