Scoret hattrick mot Vindbjart

Det endte 6-2 mellom Start og Vindbjart. Lars-Jørgen leverte tre flotte mål.

- Det var deilig å score igjen. Jeg har vært ute med skade en stund nå, så det var deilig å få 90 minutter i beina, og tre mål, sier Salvesen etter kampen.

Spesielt hans andre mål, et frispark fra rundt 25 meter, var av det vakre slaget.

- Det var fint å se det gå inn. Jeg fikk et godt treff på ballen, og den gikk vel stang inn, så da er det vanskelig for keeper å ta den, sier han.

Se Salvesens mål, og resten av kampen nederst i saken.

Start - Vindbjart 6-2

• Kristiansand Stadion

• Treningskamp

• Mål Start: Elijah Ani, Lars-Jørgen Salvesen 3, Espen Hammer Berger og Isac Lidberg

• Mål Vindbjart: Peder Karlsen og Øyvind Gausdal

• Starts lag: Håkon Opdal (Lars Kvarekvål fra 45), Sander Emanuelsen, Jørgen Myhre, Espen Hammer Berger (Johannes Eftevaag fra 45), Arian Gundersen - Lars-Jørgen Salvesen, Gudmundur Andri Tryggvason, Isaac Twum (Sabaun Mir fra 65), Kasper Skaanes (Sander Sjøkvist fra 45) - Mathias Bringaker (Isac Lidberg fra 45), Elijah Ani.

Startet bra

Start tok ledelsen allerede etter tre minutter ved prøvespiller Elijah Ani. Espen Hammer Berger og Lars-Jørgen Salvesen la på til 3-0, noe som også var stillingen til pause. Alt i alt var Start det klart dominerende laget i første omgang.

I andre omgang skrudde Lars-Jørgen inn sitt andre mål, før Isac Lidberg fikk kranglet inn 5-0 etter en corner. Lidberg er tilbake i Start etter vårens utlån til Jerv.

Etter dette kom Vindbjart mer inn i kampen, og Start foretok også flere bytter. To ganger reduserte venndølene, før Salvesen igjen var frempå, og punkterte kampen fullstendig med en klinisk avslutning. Dermed endte kampen 6-2.

Fornøyd Tandberg

Starts assistenttrener Morten Tandberg var godt fornøyd med innsatsen.

- Veldig fornøyd med gjennomføringen. Vi ønsket at de som ikke spilte mot Egersund skulle spille så mye som mulig. Det var en blanding av A-lagsspiller og Start 2-spillere, og utifra kampplanen vår synes jeg de leverte meget bra, sier Tandberg.

Her er hele Tandbergs dom over lagets innsats mot Vindbjart.

Her se du kampen

Vi sendte kampen live på vår Facebook-side.

Tobias Christensen og Erlend Segberg bidro som kommentatorer, mens Tor-Kristian Karlsen stakk innom i pausen for å gi en oppdatering på hva som skjer på overgangsmarkedet.

Dessverre brøt sendingen ti minutter før slutt, men vi fikk med oss alle målene.

Her kan du gjenoppleve (nesten hele) kampen!