- Sammen SKAL vi snu dette

Supporterblogg fra Frank Thomassen etter en skuffende 16.mai i Sarpsborg.

Annonse:

START TRENGER DEG !

Det er 16. mai og vi har nettopp tapt 0-4 for Sarpsborg 08. Normalt skriver jeg mine blogginnlegg i forkant av kampene, men akkurat nå følte jeg at jeg måtte skrive noen ord i etterkant.
 
Sosiale medier renner over av folk som klager, kritiserer og forteller alle andre hvor elendig alt i Start er. Joda, Mark Dempsey og spillerne kan også lese tabell og de vet akkurat like godt som alle oss andre at ting ikke fungerer - i det hele tatt. Det står ikke på viljen og det står ikke på innsatsen. Akkurat nå er det mentalt og det er typisk i dag at Start bommer på en kjempesjanse etter 20 sekunder - og så 2 minutter senere scorer hjemmelaget. 

I morra er det 17. mai og Starts spillere og trenere vil ta plass i borgertoget - som man alltid har gjort. Jeg er helt sikker på at de gruer seg. Jeg er helt sikker på at de er både triste, flaue og forbannet over det som har blitt vist så langt. De vet at mange folk som står langs veien er Start-supportere og som kanskje vil bruke anledningen til å fortelle spillere, ledere og trenere hvor skuffet de er. 

Dette er noe spillerne vet. Selvfølgelig skulle alle som er ansatte i Start ønsket seg at vi lå midt på tabellen med flere imponerende kamper bak seg - eller at man hadde samme flyt som Ranheim. Dessverre er ikke det fakta og det må vi bare innse. 

Det jeg ønsker mest av alt nå - er at vi mer enn noen gang tidligere viser vår støtte til laget. Joda, de har skuffet oss i omtrent hver eneste kamp, men en ting er sikkert:

De blir ikke bedre av å bli skjelt ut verken i 17.mai-tog eller på stadion, så la oss benytte anledningen til å vise dem at vi bryr oss. Ta på deg Start-drakt i borgertoget og fortell Start-gutta at de har din støtte. Vis deg som en som støtter laget også i motgang - og ikke bare i medgang. 
 
Dette unge Start-laget trenger en god opplevelse og de trenger vår støtte i disse dager. Kjøp billett til den viktige kampen mot Bodø/Glimt på mandag og hvis du ser en Start-spiller i borgertoget på 17. mai, så vis dem at du fremdeles støtter dem. La oss vise oss som supportere som ikke gir opp, men som kjemper så lenge det er håp.

Sammen SKAL vi snu dette - selv om det ser blytungt ut akkurat nå. 

Jeg ønsker alle Starts spillere, ledere og supportere en god 17. mai.
 


From over there, 

- Frank Thomassen -

Annonse fra Obos-ligaen: