Lars-Jørgen Salvesen

Salvesen til Start

Start og Vigør er enige om en overgang for angrepsspilleren Lars-Jørgen Salvesen (17).

Annonse:

Lars-Jørgen deltar på sin første trening som Start-spiller tirsdag 21. januar. Han har tidligere hospitert med Start og deltok på sin første A-lagstrening i september i fjor.

 -Det er veldig gøy å få denne muligheten. Det er ikke mange som får anledning til å spille og trene sammen med de beste på Sørlandet. Derfor er jeg veldig takknemlig. Men jeg vil også si at jeg er takknemlig overfor Vigør. Jeg har vært der nærmest siden jeg ble født. Det er Vigør som har gjort meg til den jeg er i dag og som sånn sett har fått meg hit jeg er i dag. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre og til slutt bli en god Tippeliga-spiller, sier Lars-Jørgen Salvesen.

Inn i toppspillergruppa

Angrepsspilleren inngår i Starts toppspillergruppe. Dette innebærer at han blir lærling i A-stallen og trener i en syklus med tre uker sammen med A-stallen og en uke med Start 2.

Salvesen hadde en strålende sesong for Vigør i fjorårssesongen. Han ble toppscorer med 15 mål og også kåret til årets Vigør-spiller av klubben selv.

- Vi er glade for at en av våre spillere er så bra at han får muligheten i Start og vi håper virkelig han får sitt gjennombrudd på toppnivå, sier Geir Torvund, daglig leder i Vigør.

Lokale profiler

Fra før er John Olav Norheim, Omar Markovic og Robert Skårdal tatt opp i gruppa.

- Det er veldig gøy å få på plass enda et lokalt talent. Og det er flott å se at samarbeidet med Vigør er så bra. Vi ønsker jo å kunne dyrke frem lokale profiler – og da er vi avhengige av et godt samarbeid med lokale spillere og klubber, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Annonse fra Obos-ligaen: