Lars Jørgen Salvesen 2 NTB Scanpix.

Salvesen til OBOS-ligaen

Lars-Jørgen Salvsen er klar for Ull/Kisa.

Annonse:

Start har i dag blitt enige med Ull/Kisa om en overgang for Lars-Jørgen Salvesen.

En del av avtalen er at Start har mulighet til å hente Lars-Jørgen tilbake om det er ønskelig.

- Lars-Jørgen har dessverre bli hemmet av et par alvorlige skader de siste årene. Han er i en alder der han virkelig trenger å spille kamper for å utvikle seg videre. Slik situasjonen er i Start nå hadde han trolig fått lite spilletid her i høst, og da er det bedre at han går til en klubb der han kan bli en viktig spiller, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslige leder i Start.

- Vi håper virkelig at Lars-Jørgen holder seg skadefri fremover og kommer tilbake i sin beste form. Vi skal følge godt med på utviklingen hans, sier Karlsen.

Salvesen, som kom til Start fra Vigør i 2014,  står bokført med 63 kamper og 11 mål for klubben. Denne sesongen har han vært involvert i fire seriekamper, samt tre cupkamper. Han har scoret to mål, mot barndomsklubben Vigør i NM.

- Jeg er veldig glad for å komme til Ull Kisa. Dette blir ett nytt kapittel for meg som  jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og jeg har  fått en meget god magefølelse gjennom samtaler med trener og sportssjef, sier Lars-Jørgen Salvesen.

- Jeg vil også takke Start for 4,5 fine år, og ønsker dem all lykke til med å kampen om beholde plassen i Eliteserien.

Vi ønsker Lars-Jørgen lykke til i Ull/Kisa.

Annonse fra Obos-ligaen: