Syv på rad hjemme og 3. plass

Brassescoring fra Bjarni og scoring fra Sanyang sikret vår 7. strake hjemmeseier og 3. plass på tabellen i årets OBOS-liga. Dermed skal vi spille kvalik 13. november hjemme på Sparebanken Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder.

Utgangspunktet før kampstart var krystallklart. Vi trengte å få fler poeng enn hva KFUM klarte borte mot Brann. Vi gjorde jobben hjemme mot Ranheim, samtidig som KFUM tapte og dermed er vi på 3. plass.

En sinnsyk brassescoring av Bjarni Mark Antonsson sendte oss i ledelsen etter en halvtime. Samtidig kom det meldinger fra Bergen om at Brann var i ferd med å snu kampen mot KFUM, etter at de havnet under tidlig.

Til pause ledet vi 1-0, og Brann 2-1, dermed så alt bra ut. Like etter kom nervene da Ranheim utlignet til 1-1. Resultatet var fortsatt nok til 3. plass, men vi var kun en Ranheim-scoring unna å miste den på målstreken.

Det var stor spenning i kampen, men 10 minutter før slutt stupe Alagie Sanyang inn 2-1-scoring foran Londsia til ellevill jubel! Brann økte til både 3-1 og 4-1 i mot KFUM og dermed var det klart. Vi blir nummer 3. i årets OBOS-liga.

Da har vi gleden av å invitere dere til opprykkskvalifisering på Sparebanken Sør Arena søndag 13. november. Mer om billettsalget kommer.

1 min: Kampen er i gang

10 min: Fortsatt 0-0, ikke alt for mye å melde om. Erik Tønne på Ranheim har fått gult kort for filming.

12 min: Så får vi en mulighet etter et innlegg, men skuddet går midt på keeper.

25 min: Jasper kriger i feltet, og lander litt vondt etter å ha bokset unna. Må ha behandling…

27 min: Jasper er «good to go» og spillet er i gang igjen.

27 min: Om han var «good to go» ja! Jasper med en god redning 1-mot-1

30 min: BRASSESPARK FRA BJARNI????????!!!!!

30 min: I alle dager??? Islendingen varter opp med et brassespark og sender oss opp i ledelsen! 1-0.

32 min: Slik det står seg nå er vi på 3. plass

36 min: Stor Ranheim-sjanse. De har spist seg litt inn i kampen nå. Fortsatt 1-0.

42 min: Vi kontrer, og Schulze får en god skuddmulighet. Keeper redder til corner.

42 min: Corneren ender på pannebrasken til Sanyang. Header hardt, men over. Stor sjanse.

44 min: Sawo i bakrom, får ballen og setter fart. Skyter i nettveggen fra spiss vinkel.

PAUSE: Vi går til pause på stillingen 1-0. Bjarni med brassespark (!) som sørget for det.

46 min: Andre omgang er i gang.

50 min: Vi hadde en kjempesjanse tidlig i 2. omgang, men Tom Strannegård klarte ikke å overliste keeperen. Fortsatt 1-0 til oss.

60 min: AI AI AI, Ranheim nære, men det går utenfor. Jasper blir truffet av Ranheim-spiller som strekker seg etter ballen. Ser ikke veldig bra ut, og Jasper trenger igjen behandling...

62 min: Lagd av stål denne mannen. Jasper er på beina igjen.

64 min: TEMPERATUR! Sawo skyter, Schulze jager returen og blir skubba inn i reklameskiltene av en Ranheim-spiller. Ikke pent!

65 min: Det blir delt ut noen gule kort. Sanyang får gult for å reagere.

67 min: Holtan erstatter Sawo.

72 min: Nesten en knokkelkamp ute på banen nå. Mye dueller og spillere som ligger nede.

73 min: 1-1.

77 min: Stor Ranheim-sjanse. Bjarni blokkerer med hodet og blir liggende nede.

79 min: ER DET MULIG? Både Holtan og Strannegård brenner to gigantsjanser alene med keeper.

80 min: ALAGIE SANYANG!!!!!!!!!!!!!

80 min: Stuper inn 2-1!! Ikke veldig elegant, men veldig deilig!

84 min: Gregersen kommer inn for Tom Strannegård.

87 min: Schulze er sykt nære 3-1!

90 min: Holtan gikk i bakken innenfor 16, men dommer vinker spillet videre.

Vi vinner og blir nummer 3! Ses til kvalik søndag 13. november på Sparebanken Sør Arena.