Bjarni-brasse og Alagie-heading sikret Start tredjeplassen

Bjarni Mark Antonsson (t.h.) og Alagie Sanyang scoret målene da Start slo Ranheim 2-1 lørdag ettermiddag. Seieren var Starts sjuende strake på eget gress, og sikret oss den viktige tredjeplassen i OBOS-ligaen.

Annonse:

Bjarnis brassemål etter 29 minutters spill vil bli husket lenge. Kanskje var det årets mål på stadion. Det var teknikk og akrobatikk på høyt nivå.

- Jeg har sagt i hele år at jeg bør spille spiss, smiler Starts islandske brasilianer, og fortsetter:

- Ballen kom helt perfekt, det var bare å kaste seg bakover. Dette er ikke det første brassemålet mitt i min karriere. Jeg tror det er nummer tre.

- Hva synes du om kampen?

- I 1. omgang synes jeg vi er fantastisk gode med ball. Vi spiller fint gjennom ledd og press, og styrer kampen. Men vi slet litt defensivt, noe fordi jeg spilte i en ny posisjon i Vitos skadefravær. 

- Det stod mye på spill, noe som nok påvirket oss. Vi burde ha drept kampen tidligere. At vi ikke klarer det gjør oss litt stresset, vi faller automatisk litt ned, tar low risks. Så scorer de, men så scorer vi igjen, og vi burde gjort både 3-1 og 4-1 på slutten. Men Ranheims keeper var bra.

- Nå blir det vel litt party etter revyen i kveld?

- Nei, nå er det fullt fokus på den første kvalifiseringskampen vår, her på Sparebanken Sør Arena 13. november, smiler Bjarni lurt.

Alagie Sanyang ble matchvinner i det 79. minutt. Den tidligere KFUM-spilleren har dermed scoret i to hjemmekamper på rad.

- Jeg ser at Kristoffer (Tønnessen – red.anm.) får lagt inn. Fokuset mitt var å være i boks, og da setter jeg ballen inn med hodet. Det var en deilig følelse å bli matchvinner og avgjøre kampen til 2-1, sier Alagie.

- Har du noen gang scoret et viktigere mål?

- Jeg vet ikke. Jeg scoret en del viktige mål i fjor også. Men dette er i alle fall høyt oppe på lista mi.

- Hva synes du om supporterne våre i dag?

- De gir oss energi. På 1-1 var de med og ga oss det lille ekstra som vi trengte for å ta alle tre poengene. Det setter vi veldig pris, sier Alagie.

Annonse fra Obos-ligaen: