Gule kort: Martin Ramsland, Start - Jørgen Olsen Øveraas, Sandnes Ulf

Starts lag: Amund Wichne - Peter Reinhardsen (Tveita fra 76), Luc Mares, Henrik Robstad (Gjesdal fra 76), Kristoffer Tønnessen - Sander Sjøkvist, Emir Derviskadic, Eirik Schulze - Cameron Cresswell (Eftevaag fra 66), Martin Ramsland (Svela fra 56), Eman Markovic.

Benken:Jasper Torkildsen, Vegard Bergan, Jon-HelgeTveita, Henrik Gjesdal, Altin Ujkani, Sander Svela, Jesper Gregersen og Levi Eftevaag.

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen (Kråkerøy IL)

Ass.dommer 1: Aleksander Jæger (Åssiden IF)
Ass.dommer 2: Steffen Tendvall Abrahamsen (Randesund IL)
4. dommer: Jørgen Haga (Ekholt BK)

Dommerveileder: Bernt Håvard Bruheim (Sprint-Jeløy, SK)

Kampdelegat: Trond Kjetil Rogstad (Sandar IL)

Slik så vi kampen:

2 min: Eirik Schulze smeller til fra distanse, men ballen går over målet til Sandnes Ulf.

6 min: Ny Schulze-sjanse. Denne gangen får han ballen nesten alene på lengste stolpe etter et innlegg, men Ulf blokkerer til hjørnespark, som det ikke blir noe ut av.

10 min: Start varter opp med fint spill, og Eman Markovic får en fin mulighet etter å ha blitt spilt fri på venstrekanten, men det blir bare hjørnespark.

17 min: Sandnes Ulf får frispark i en farlig posisjon like utenfor 16-meteren.

18 min: Og Sandnes Ulf tar ledelsen på frisparket. Stillingen er 0-1.

23 min: Sjanse til Start. Tønnessen legger inn, og Ramsland får headet på mål, men Sandnes Ulf-målvakten får slått ballen over til hjørnespark.

24 min: Ny sjanse til Start, når Kristoffer Tønnessen tester skuddfoten fra distanse, men ballen går like over målet. Skal være mulig å score her i dag.

27 min: Kjempesjanse til Start. Sander Sjøkvist drar seg fint løs på høyrekanten og smeller inn et lavt innlegg som målvakten bare får fingertuppene på. Ballen blir slått ut i en farlig posisjon, men ingen Start-spillere er raske nok til å komme først på ballen.

40 min: En litt roligere periode nå. Sandnes Ulf med to strake hjørnespark, men Start får klarert.

45 min: Gult kort til Martin Ramsland.

Pauseresultat 0-1.

47 min: Start får en kjempestart på andreomgangen når Eman Markovic banker inn utligningen etter bare to minutter etter et flott forarbeid av Eirik Schulze og Cameron Cresswell.

51 min: Stor sjanse til Start og Cameron Cresswell. Engelskmannen får en flott ball i bakrom, men får ikke avsluttet.

53 min: Så sitter den igjen for Start. Sander Sjøkvist får ballen like utenfor 16-meteren, avventer litt og banker ballen i mål til 2-1.

56 min: Martin Ramsland blir omfavnet av samtlige lagkamerater før han forlater banen for siste gang i Start. Inn kommer Sander Svela.

58 min: Kristoffer Tønnessen banker ballen i tverrligger. God Start-periode nå.

66 min: Sandnes Ulf utligner til 2-2 ved Hustad.

66 min: Cameron Cresswell ut – Levi Eftevaag inn.’

67 min: Stor Ulf-sjanse, men Amund Wichne varter opp med en flott redning.

75 min: Frispark til Sandnes Ulf i farlig posisjon. Men denne gangen blokkerer Start til hjørnespark.

76 min: Spillerbytte Start: Peter Reinhardsen og Henrik Robstad, inn kommer Jon-Helge Tveita og Henrik Gjesdal.

83 min: Så får innbytter Svela en eventyrlig sjanse, når han blir spilt igjennom, men spissen er uselvisk og leter etter Markovic i feltet og sjansen renner ut i sanden.

86 min: Flott innlegg fra Sjøkvist blir blokkert og går like over mål. Start får hjørnespark.

87 min: Sander skrur nesten hjørnesparket rett i mål, men får bare et nytt hjørnespark.

Tveita med en god avslutning like etter. Kan det gå?

88 min: Ny sjanse når Sander Svela får avslutte fra kloss hold, men ballen går like utenfor. Start kontrer minuttet etterpå, men innlegget blir snappet opp av målvakten.

89 min: Så kontrer Sandnes Ulf og får en eventyrlig sjanse mot Amund Wichne, men ballen smeller i tverrligger.

Kampen ender 2-2 og poengdeling på Sparebanken Sør Arena.