Returnerer til hjemlandet: - De beste to årene i mitt liv

IK Start og Valur Reykjavik er enige om en overgang for Bjarni Mark Duffield. Islendingen returnerer dermed til hjemlandet sitt.

Annonse:

Bjarni Mark Duffield har signert med Valur Reykjavik på Island, etter at klubbene har blitt enige om en overgang for 28-åringen.

Bjarni kom til klubben fra svenske IK Brage i januar 2022. I hans første sesong for IK Start spilte han 27 kamper og scoret 4 mål. I fjor spilte han 21 kamper for klubben, og stoppet dermed på 48 kamper for klubben.

- Kjære Start-familien. Med tungt hjerte og tårer i øyene må jeg si farvel Kristiansand og IK Start. Jeg har hatt de 2 beste årene i mitt liv her og jeg er så takknemlig for at jeg fikk representere IK Start, forteller Bjarni og fortsetter:

- Jeg gav alt, selvom det ikke ble helt som vi håpte fotballmessig, opplevde vi noen fantastiske minner sammen som jeg kommer aldri til med å glemme.

Hovedtrener Azar Karadas ønsker islendingen masse lykke til videre i karrieren.

- Vi takker Bjarni for tiden han har vært i klubben, innsatsen han har lagt ned og det han har bidratt med både på banen og som person i garderoben. Vi ønsker både han og Valur lykke til fremover, sier Karadas.

Vi takker Valur for en ryddig prosess, og ønsker både deg og din nye klubb lykke til i 2024, Bjarni.

Annonse fra Obos-ligaen: