Reaksjoner fra cupfesten

Se hva spillerne og begge lags trenere sa etter at Start banket Vigør 8-1 i 1.runde i NM.

Annonse:

- Det er viktig for våre offensive spillere at de får følelsen av nettsus. Ei grei gjennomkjøring, og det var fine rammer rundt, sier kaptein Simon Larsen etter kampen.

Se video med alle reaksjonene nederst i saken.

Sendingen før kampen, med de tidligere Start-heltene Rune Nilssen og Marius Johnsen ser du her.

Eirik Wichne var også fornøyd med å få en solid seier. 

- Vi må ta med oss alle målene vi scorer her, og få ut positiviteten i laget. Nå var dette et 4.divisjonslag, men vi skal klare å prestere mot eliteserielag også, sier Wichne.

Lokal helt

Tobias Christensen kom inn de siste ti minuttene på banen han har tilbragt utallige timer i oppveksten. Han ble omsvermet av barn etter kampen, som ville ha en bit at sin lokale helt.

- Det er alltid gøy å spille mot lokale lag, og spesielt mot min gamle klubb Vigør. Men det viktigste er at vi vinner og går videre i cupen, oppsummerte han.

- Det gir alltid selvtillit å score mye mål, og vi tar med oss det fine spillet herfra når vi skal møte RBK på søndag. Det er da det gjelder, sier han.

- Det var mange fine mål, vil du kåre det fineste?

- Må være det siste målet fra Aron (Sigurdarson), der han spiller vegg og dunker ballen opp i krysset. Det er slik vi ønsker å spille.

- Cupen er spesiell

Mark Dempsey gledet seg også over prestasjonen, og spesielt at ingen spillere ble skadet.

- Det er en fin anledning, det er masse unger her som koser seg. Cupen er spesiell. Det viktigste er at vi scoret en del mål. Jeg er litt skuffet over at vi slapp inn et mål mot slutten, men han som scoret det vil huske det for resten av sitt liv. Så det er fint, sier Dempsey.

Aron Sigurdarson scoret hattrick, og flere av de andre angrepsspillerne kom også på scoringslisten. Det er noe treneren er fornøyd med.

- Vi trengte alle en liten opptur nå, vi får en positiv opplevelse her. Vi vet det vil bli noe helt annet mot Rosenborg på Lerkendal på søndag, men nå reiser vi i alle fall opp med godt humør, sier han.

Se hele livesendingen med alle reaksjonene etter kampen her:

Annonse fra Obos-ligaen: