Pressemelding: Tar grep for å minimere smittefare

De neste dagene isoleres spillere og ledere i Marbella så godt det lar seg gjøre, og det er heller ikke åpent for besøkende på Sparebanken Sør Arena.

I samråd med vår lege og andre fagpersoner har Start idag valgt å gjøre en rekke grep for å minimere smittefaren for corona-virus.

Det innebærer at spillere og ledere som nå er i Marbella ikke omgås flere mennesker enn høyst nødvendig, inkludert media. Det jobbes med ulike grep for å minimere kontakten med andre mennesker på hotellet.

Kampen mot Grorud i dag kl. 16 går som planlagt, men media, supportere og andre som ikke tilhørerer laget oppfordres til å respektere at spillere/trenere ikke ønsker nærkontakt med flere mennesker enn nødvendig, så vi oppfordrer folkt til ikke å henvende seg til spillere/trenere før og etter kampen.

Klubben vil vurdere situasjonen fortløpende de neste dagene.

- Det er selvfølgelig ikke ideelt med restriksjoner da vi ønsker å være en åpen klubb, men vi må gjøre det vi kan for å unngå smitte både for våre egne og også andre risikogrupper i samfunnet. Med så kort tid til seriestart så tar vi de forholdsreglene vi blir anbefalt av fagkyndig personell, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm.

 

Stenger klubblokalene

Også på Sparebanken Sør Arena tas det grep for å hindre smitte av andre ansatte i klubben. De ansatte som etter planen skulle reist til Marbella torsdag blir hjemme.

Blant andre tiltak er:

  • Det blir ikke Åpent Klubbhus onsdag.
  • Det er ikke åpent for besøk i administrasjonslokalene
  • De ansatte vil ikke spise i felleskantinen på arenaen den nærmeste tiden.
  • Arrangementer som Kick Off (27. mars) vil vurderes fortløpende mtp om de skal gjenomføres som planlagt.
  • Det tas grep for å kunne isolere A-laget på arenaen når de kommer tilbake fra Marbella.

Spørsmål fra media rettes til Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm.  Epost: [email protected] Tlf: 900 74 020

For praktiske spørsmål fra media, kontakt medie- og kommunikasjonssjef Ole G Sørensen. Epost: [email protected] Tlf: 997 30 916

Annonse fra Obos-ligaen: