PRAKTISK INFORMASJON: Start - Stjørdals-Blink

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

I ettermiddag kommer Stjørdals-Blink på besøk når vi jakter vår fjerde hjemmeseier på rad. Sola skinner og det er meldt opp mot 20 grader i dag, så været er perfekt for å sitte og se kamp.

Kom tidlig

Det er forhåndsbestilt over 6000 billetter i forkant av dagens kamp. Dette ligger an til å bli sesongbeste i antall publikum på tribunen, noe som er helt fantastisk! Derfor er det viktig at man kommer tidlig for å unngå kø.

Kjøp billett på nett

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

Vil du stå på Londsia - kjøp billett på T1

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Etter kampen

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: