Praktisk info: Slik kommer du deg til Bryne stadion

På søndag møter vi Bryne, i det som blir årets andre bortetur. Kampstart er klokken 15:00 på Bryne stadion. (Foto: Ann-Kristin Røsbø)

Annonse:

Bryne FK - IK Start // søndag 23. april // klokken 15:00

KJØP BILLETTER HER

Borte mot Bryne er et tradisjonsrikt oppgjør det normalt sett kommer mange bortefans til, og etter 4-0-seier foran over 5600 supportere sist kamp, ligger det til rette for en god prestasjon både på og utenfor banen til helgen borte mot Bryne.

Det er flere mulige måter å komme seg til Bryne stadion, her er noen av dem:

Reisende med privatbil

Å kjøre fra Kristiansand til Bryne tar litt over 3 timer. Så hvis planen din er å kjøre selv bør du dra i 11-tiden på søndag for å være sikker på å rekke kampstart.

Når du kommer til Bryne stadion finnes det parkeringsmuligheter der mot avgift. Reg.nr. ditt blir lest når du kjører inn og ut. Det koster 15 kroner for første timen, 20 for time nummer to og deretter 25 kroner pr. time. Betaling kan skje på automat under hovedtribunen, eller på Parkpay.no

To aktuelle togavganger fra Kristiansand:

Skal du til Bryne er toget mot Stavanger et godt alternativ. Toget stopper på Bryne stasjon, som kun er en ti minutter kort gåtur fra Bryne stadion. Fra Kristiansand stasjon er det to avganger på søndag som er fremme i tide til kampstart.

Når det kommer til returreisen er det en togavgang fra Bryne stasjon klokken 17:16 - ca. en halvtime etter kampslutt som er det mest aktuelle for dere som velger å reise med tog.

Alternativ 1:

  • Tog F5 Stavanger.
  • Avreise klokken 09:05 fra Kristiansand stasjon spor 2.
  • Ankomst Bryne klokken 11:39.

Alternativ 2:

  • Tog F5 Stavanger
  • Avreise klokken 12:00 fra Kristiansand stasjon spor 3.
  • Ankomst Bryne klokken 14:38

Hjemreise:

  • Tog F5 Oslo S
  • Avreise klokken 17:16 fra Bryne stasjon spor 1.
  • Ankomst Kristiansand klokken 19:52

Londsia setter opp buss

I kjent stil setter Londsia opp egen buss til mange av våre bortekamper. Det meldes allerede om høy pågang på plasser på bussen. Buss tur/retur + kampbillett koster 550, og betales til Londsia på vipps. Les mer om påmelding og tidspunkter på Londsias facebooksider.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: