0itn3N8Bkgo

PM: Enighet mellom IK Start og Marcussen

Tidligere daglig leder, Terje Marcussen, har akseptert et tilbud fra IK Start knyttet til hans nylig medieomtalte bonusavtale. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

IK Start er glad for å kunne fortelle at Terje Marcussen har akseptert et tilbud fra klubben knyttet til hans bonusavtale.

Vi vil gjerne påpeke at Terje ikke på noe tidspunkt har gjort krav på bonus selv om ansettelsespapirene utvilsomt gir ham rett til å kreve dette.

Medias påstander om at Terje har gjort krav på pengene er ikke sanne. Han har unnlatt å gjøre krav på pengene for å hjelpe klubben i en vanskelig økonomisk situasjon både i 2021, 2022 og 2023. Terje gjorde heller ikke krav på noen form for godtgjørelser i forbindelse med at han sluttet i IK Start. Han har ikke på noe tidspunkt vært lønnsledende hos oss.

Vi er lei oss for mediebehandlingen Terje har fått. Han har gjort sitt beste for klubben i flere år og intensjonene har bare vært gode. Hverken Terje eller klubben kommer til å kommentere saken ytterligere. Vi kommer heller ikke til å oppgi størrelsen på tilbudet.

Med dette retter vi blikket fremover og gleder oss til igjen å se Terje Marcussen på Sparebanken Sør Arena.

Styret i IK Start

Annonse fra Obos-ligaen: