Peter Reinhardsen: – Det er veldig moro å være tilbake

Vi er veldig glade for å kunne presentere Peter Reinhardsen som ny Start-spiller.

Annonse:

Forsvareren har vært på prøvespill den seneste tiden og har imponert på både trening og i internkampene.
 

– Først og fremst er det veldig moro. Det er noe jeg har jobbet for. Jeg gikk til Jerv for å bygge meg opp, bli vant med voksenfotballen og jobbe meg inn mot Start igjen. Og nå som det er blitt realisert, er det veldig moro, sier Reinhardsen.

– Jeg har trent i tre uker nå, og det virker som en målbevisst gjeng vil rykke rett opp igjen. Så er det selvsagt lettere når man kjenner en del folk fra før. Det er en del unge spillere som jeg har vært borti før på kretslaget osv.

– Jeg har glidd veldig fint inn i gruppen.

 

Peter har allerede en lang Start-karriere bak seg og vant blant annet Plussbank Cup og Adidas Cup for Starts G14-lag sammen med blant annet dagens Start-spillere Sander Sjøkvist og Mikael Giæver Ugland.


Han gikk gradene til G19-laget og var en viktig del av Start 2 frem til sommeren 2018, da han valgte å forlate Start til fordel for Jerv.
Han fikk med seg over 30 A-lagskamper for våre naboer i øst, før han tok turen videre til Steinar Pedersens Arendal i februar 2020.
 

Det ble med én sesong i Arendal og etter en større opprydding i klubben valgte Peter å takke nei til ny kontrakt og heller sjekke mulighetene for spill på et høyere nivå.

Trener Joey Hardarson er veldig fornød med å få Peter tilbake i klubben.

– Vi er veldig glade for at Peter er tilbake i Start, og vi får inn enda en ung og lovende sørlending, sier Hardarson.

– Han har tatt en liten omvei, men har fått med seg en del erfaring som han drar nytte av nå. Peter har hatt en bra stigning siden han begynte å trene med oss og har fått vist frem sine kvaliteter. Han kan spille både som back og midtstopper, er solid defensivt og veldig trygg med ball.

– Med Peter inn så får vi en større bredde i troppen, og konkurransen vil øke i posisjoner der vi fra før har få alternativer.

 

Sportslig leder Atle Roar Håland synes også det er spennende å få Peter tilbake i gult og svart.

– Vi er veldig glad for å ha Peter tilbake i klubben. Han er en klubbutviklet spiller som har fått sin fotballutdannelse her i UA, for så å gå veien om Jerv og Arendal før han nå tar steget inn i A-stallen., sier Håland.

– Det er en reise vi har fulgt nøye med på, og der Peter har fått muligheten til å utvikle seg videre. Det blir spennende å se han tilbake i gult og svart.

 

Vi ønsker Peter hjertelig velkommen tilbake til klubben.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: