På jakt etter revansje

Årets første oppgjør mot Sarpsborg 08 vekker fortsatt vonde minner. Det vil spillerne gjøre noe med når østfoldingene kommer til Sparebanken Sør Arena søndag kl. 18.

Annonse:

- Vi er veldig innstilt på å revansjere det tapet, innrømmer Start-kaptein Erlend Segberg.

Segberg spilte ikke selv den kampen, da var han akkurat igang igjen med trening etter å ha vært skadet i oppkjøringen og starten av sesongen.

Men 0-4-tapet i Sarpsborg 16. mai la en solid demper på nasjonaldagen for alle i klubben. 

Sarpsborg 08 har tatt store steg de siste årene, og senest torsdag kveld imponerte de alle da de slo belgiske Genk 3-1 i Europaligaen. Segberg så den kampen, og også han lot seg imponere.

- Det var en god prestasjon. Sarpsborg hadde mye trøkk i spillet sitt og var hele tiden farlige på frispark, cornere og lange innkast. Det er velkjente våpen de benytter seg av, og som de kommer hit med også, sier Segberg.

- Og det er vi forberedt på?

- Det er vi, og det skal vi prøve å demme opp for. Det jobbes godt på treningene og vi tar steg for steg fremover. Det synes jeg er kjekt å se.

Vi er inne i siste del av sesongen og Segberg og lagkameratene er veldig godt klar over betydningen av de neste kampene.

- Hver eneste kamp er viktig for vi trenger å plukke flere poeng, understreker Start-kaptein Segberg, som tidligere i uka ladet opp til kampen med å spille FIFA 19 mot unge supportere.

Kjøp billett til kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: