Oppretter spleis for supporterpøbben

For å kunne fortsette å ha en åpen supporterpøbb på kampdag trenger vi å samle inn 180 000 kroner for å finansiere leiekostnadene av lokalet. Dette er 180 000 kroner klubben per nå ikke har. Vi har derfor valgt å crowdfunde pøbben i håp om å kunne realisere ønsket om å holde den åpen på hjemmekamper i 2023.

Annonse:

SE SPLEISEN HER

Konseptet med supporterpøbb ble testet ut for første gang før kvalikkampen mot Kongsvinger i forrige sesong. Konseptet var en kjempesuksess, og ble godt tatt imot av alle. Lokalet ble utsolgt og stemningen var kjempegod. Flere fikk en følelse av nærhet til klubben, og ikke minst større eierskap til arenaen.

Inntrykkene, tilbakemeldingene og den generelle oppfatningen av konseptet ble nylig bekreftet i en publikumsundersøkelse gjort av Moment Analyse. Analysen viser at samtlige - altså 100% - hadde positive assosiasjoner til “Start en Pøbb”. Gjennom vinteren og julen har vi jobbet hardt med å kartlegge hva som kreves for å beholde lokalet og fortsette med supporterpøbb også i 2023.

Det er etter denne prosessen vi har innsett at vi må finne 180 000 kroner for å sikre oss lokalet. “Det er dyrt å være fattig” er det noe som heter. Slik er det også for oss. Det er flere prosjekter og konsepter som aldri realiseres på grunn av dårlig økonomi - ikke bare hos oss, men også mange andre steder i næringslivet.

Slik er det noen ganger, men ikke denne gangen. Dette konseptet har vært så etterlengtet og ble så godt mottatt at vi nekter å gi opp. Vi har derfor opprettet en Crowdfunder hvor du kan gi ditt bidrag til å realisere drømmen om en supporterpøbb på Sparebanken Sør Arena. Mens denne går, kommer vi i klubbens administrasjon å fortsette å lete etter muligheter til å finansiere pøbben på en forsvarlig måte.

SE SPLEISEN HER

Annonse fra Obos-ligaen: