Opplagte ledere skapte en vellykket ledersamling på STUP

Endelig kunne vi invitere våre samarbeidspartnere til en kveldssamling med foredrag, middag, inviterte gjester og meget opplagte ledere som alle skapte en god ramme for kvelden. Foto: Egil Imenes

Annonse:

Vi har siden mars 2020 prøvd å samle alle våre ledere, men korona har satt en stopper for arrangement med mingling. Nå som restriksjonene er borte er det enklere for oss å skape de gode arenaene for at våre samarbeidspartnere kan treffes igjen. Dette ble en viktig og god kveld for alle sammen der vi hadde en meget godt foredrag fra Synneva Erland som har spisskompetanse på kommunikasjon, bedriftskultur og ledelse.

Meningen med våre foredragsholdere er at deltagerne skal sitte igjen med faglig nytte som de kan med seg videre til sin bedrift.

 

Hotel Norge vartet opp med en fantastisk 2 retters middag som vi rundet av med en liten loddtrekning med storslåtte premier fra Strømmes og Cemo.

Tusen takk til Tore «Skavlan» Løvland som leverte et talkshow til terningkast 6 med Jan Oddvar Skisland, Ole Magnus Skisland, Sindre Tjelmeland og Terje Marcussen som gjester.

Camillas Blomsterdesign leverte flotte buketter til alle gjestene våre.

Våre ledersamlinger er en viktig arena for at ledere kan treffe ledere så denne type arrangement skal vi fortsette med og vi er allerede godt i gang med å planlegge 2 samlinger i 2022.

Edvin Pedersen, driftssjef i Norgesgruppen/Meny:

-  Jeg likte veldig godt at invitasjonen var personlig, slik at vi visste hvem som kom. Innholdet var også veldig godt, særlig likte jeg hovedforedraget til Synneva Erland fra Bryne om team om miljø. Jeg satte også pris på at sponsorer, som Thon Hotel, Best Event og Sparebanken Sør, fikk presentere seg. Det at vi ble plassert vilkårlig, altså ikke bare blant folk vi kjenner, falt også i smak hos meg. Jeg vil også rose Arne Simonsen (Starts markedssjef – red. anm.) som gjennom snart 10 år har vært Starts ansikt ut mot sponsorene. Skal jeg pirke på noe, så må det være at jeg synes fire i panelet var litt mange.

 

Eva Kvelland, direktør marked og kommunikasjon i Sparebanken Sør:

- Som ny i jobben min, var det fint å få møte Start-apparatet og sponsornettverket. Samfunnsengasjement er viktig for Sparebanken Sør. Her fikk vi i praksis se hva vi er med og bidrar til. Start er en viktig og en sterk merkevare for regionen som det er viktig for banken å være med og bygge videre. Her var det morsomt å høre Terje Marcussen og Sindre Tjelmeland fortelle om veien videre både sportslig og administrativt.

 

Torgir Erdvig, daglig leder i Landmåler Sør:

- Dette var første gang jeg var på en slik ledersamling. Det var ikke minst hyggelig å treffe så mange folk igjen etter pandemien. Opplegget var veldig godt med inspirerende foredrag. Maten var kjempegod og debatten, der Tore Løvland var direkte og ikke sparte på kruttet, var rett og slett underholdende.

 

Annonse fra Obos-ligaen: