Obs Bygg har sikret seg plass på drakta

Obs Bygg øker sitt engasjement i Start. Nå har de sikret seg en god plass på "Norges flotteste drakt".

Annonse:

På bildet (f.v): Kenneth Gorman, Kay Arne Rakstang Nedrejord, Joackim Jørgensen, Arne Simonsen og Stian Emanulsen. 

- Vi lovet å avsløre vår nye draktpartner denne uka, og det er fantastisk at Obs Bygg nå har sikret seg denne eksklusive plasseringen på årets drakt, forteller kommersiell leder i Start En Drøm, Arne Simonsen. 

Obs Bygg har lenge vært synlige i og rundt klubben gjennom ledreklamer, midtsirkelsegl og logo på intervjuvegg. Nå øker de engasjementet og blir med på drakta.

- Vi har lenge hatt en drøm om å være synlige på Norges flotteste drakt, og det har nå blitt oppfylt, sier regionsdirektør i Coop Sørvest, Kay Arne Rakstang Nedrejord. 

I 2020 vil Obs Bygg være godt synlig på Start-drakten, med plassering på begge skuldrene. 

- Coop Sørvest, gjennom Obs Bygg, er en stolt samarbeidspartner til Start, og det ønsker vi å vise både klubben og omgivelsene ved å ekspandere sponsoratet vårt. Nå håper vi bare at Start får samme enorme suksess i 2020 som Obs Bygg Sørlandsparken har hatt. I tillegg gleder vi oss stort til sesongen, avslutter Nedrejord. 

Obs Bygg har også gått inn som personlig sponsor til Joackim Jørgensen. 

DSC_0936
Fra venstre: Kenneth Gorman, Joackim Jørgensen og Stian Emanulsen.

Med OBS Bygg på plass er fronten på årets Start-drakt nå komplett. 

- Det er et utrolig godt tegn for oss, og det gir veldig god profilering for Obs Bygg de kommende måneder. Det er også svært gledelig at det er en eksisterende samarbeidspartner som nå utvider sin avtale betraktelig, sier Simonsen før han legger til: 

- Vi er utrolig ydmyke og svært glade for at Obs Bygg gjør det i denne svært tøffe tiden klubben befinner seg i. Mange lokale bedrifter har blitt rammet av koronaviruset, i likhet med oss.

Simonsen understreker at klubben jobber kontinuerlig med å få inn samarbeidspartnere som ønsker å være en del av Start. 

- Nå har vi lykkes stort med Obs Bygg, og ser virkelig frem til en meget spennende sesong og et godt samarbeid. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: