OBOS-ligaen runde 10 | Toppkamp mot Ranheim

Den siste kampen i mai spilles i dag, når Ranheim kommer på besøk klokken 15:00. (Foto: Svein Grundetjern)

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Topplaget Ranheim kommer i dag på besøk til Sparebanken Sør Arena. Laget som ligger á poeng med 1. plassen har vunnet 5 av sine 9 spilte kamper, og har sanket inn 17 poeng så langt.

Vi ligger tre poeng bak Ranhiem, og vil gå forbi dem på tabellen med seier i dag. Etter uavgjort sist mot Åsane, der tre spillere ble skadet, ser det endelig lysere ut på skadefronten. Flere spillere er på vei tilbake og kan være aktuelle for spill i dag.

Supporterpøbbens åpningstider:

Åpningstid: 13:00
Lokalet tømmes før kamp: 14:45
Kampstart: 15:00
Forventet kampslutt: 16:50
Pøbben åpner opp igjen: 17:00
Pøbben stenges: 19:00

OBOS FanZone

Før de aller fleste kampene vil det bli arrangert OBOS FanZone utenfor arenaen. OBOS FanZone åpner to timer før kampstart – og ryddes ned tretti minutter før. I OBOS FanZone vil det være forskjellige aktiviteter som passer for familier og barn. Det er våre OBOS og våre samarbeidspartnere som stiller med de ulike aktivitetene på FanZone.

Innslipp ved fem innganger:

På årets hjemmekamper vil det bli gjort Innslipp ved fem forskjellige innganger. Inngangene er:

  • Inngang 1
  • Inngang 3 (Bortesupportere)
  • Inngang 7
  • Inngang 9
  • Inngang 11

Snarvei gjennom Ringknuten:

Det er både frustrerende og noe litt fint med å sitte i kø til og fra Start-kamp. At flere tusen mennesker skal komme seg hjem samtidig vil naturligvis skape litt kø. For å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig, så åpnes Ringknuten for gjennomkjøring etter kampen.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: