Nytt styre i IK Start

Monica Bergin Grimstad ble gjenvalgt som styreleder i IK Start, hun får med seg tre nye styremedlemmer.

Annonse:

Dag Andersen, Elin Krumm og Helge Henriksen (varamedlem), i tillegg til styreleder Monica Bergin Grimstad, utgjør IK Starts styre fremover.

Det ble klart etter dagens årsmøte.

Bergin Grimstad ble gjenvalgt som leder, mens Andersen (2 år), Krumm (2 år) og Henriksen (vara, 1 år) ble klappet inn som styremedlemmer.

Dag Andersen har vært aktiv i Start i ulike roller i mange år, og Helge Henriksen er blant annet kjent for å ha vært assistenttrener til Karsten Johannessen.

Elin Krumm var varamedlem i styret i 2018, men måtte tre inn i styret mot slutten av 2018 da Stian L. Ordahl måtte gi seg på grunn av skifte av jobb.

 

Logo-forslag nedstemt

Styremøtet, ledet av dirigent Erik Geelmuyden, gikk ryddig og effektivt for seg. Alle årsberetninger, regnskap og budsjett ble enstemmig vedtatt. For siste gang ble regnskapene og årsmeldingene fra junioravdelingen og håndballen gjennomgått, ettersom barnefotballen nå er flyttet over til Donn, mens håndballen er etablert i nystartede Lund håndballklubb.

Gledelig var det å høre at både Lund Håndball og barnefotballen i Donn har kommet veldig godt i gang etter endringene, og at "flyttingen" fra IK Start har gått ryddig for seg.

Det eneste som skapte litt debatt på årsmøtet var forslaget om å endre logoen og farge på sokkene, tilbake til slik det var før endringen som ble vedtatt på årsmøtet i fjor. 

Forslaget fra Kenneth Mayer ble stemt ned med 77 mot 4 stemmer. 

 

Hederstegn 

Fem personer fikk fortjent hederstegn etter lang og god innsats for klubben.

Erkjentlighetsgave ble delt ut til Tor Brede Launes og Helge Stavik. Launes har representert Start som håndballdommer i flere år, og dømt på høyt nasjonalt nivå.

Stavik har vært en viktig bidragsyter i Starts medieavdeling, både på kampdag og med artikler til ikstart.no i en årrekke. 

I tillegg ble det delt ut gullmerker til Terje Bergin Olsen, Tore Heidenreich og Lynn Anette Damsgaard Telstø, for lang og omfattende innsats på ulike områder i klubben.

Vi takker dem for strålende innsats!  

hederstegn ik start 2019
Fra venstre: Helge Stavik, Tor Brede Launes, Terje Bergin Olsen, Lynn Damsgaard Telstø og Tore Heidenreich.

 

Annonse fra Obos-ligaen: