Ny Schulze-scoring i uavgjort mot Fløy

Kaptein Eirik Schulze scoret vårt mål i ettermiddagens generalprøve mot Fløy, som endte 1-1.

Fløy var motstander i dagens generalprøve før seriestart på Sparebanken Sør Arena.

De oppmøtte på tribunen fikk se begge vår to nye spillere i aksjon, da Marijan Cosic startet kampen, mens Kaya Makosso kom inn i 2. omgang.

Allerede etter 5 minutter av kampen var vi nære å ta ledelsen. Alagie Sanyang spilte gjennom Tom Strannegård som chippet ballen i tverrliggeren og ut.

Senere i omgangen var det Alagie Sanyang som skulle se sitt forsøk treffe tverrliggeren, da han headet ballen etter et godt slått innlegg.

Med under 10 minutter igjen av omgangen skulle vi endelig få hull på byllen. Fabian Ness la inn til Eirik Schulze, som med yttersiden av foten satt inn kampens første, og omgangens eneste mål.

I 2. omgang var Fløy det første laget til å score. Aksel Kloster utnyttet en uheldig miss i feltet av Jasper Silva Torkildsen, og sørget for 1-1 på resultattavlen.

Litt ut i omgangen var Salim Nkubiri nære å sende oss tilbake i førersete, men hans mislykkede innlegg mot bakre stolpe traff tverrliggeren - vårt tredje tverrliggertreff for dagen.

Med omtrent 20 minutter igjen la innbytter Sander Richardsen inn mot Alagie Sanyang på bakre stolpe. Vår nummer 10 knuste alle i luften, men Fløy-keeper Knezovic hindret Sanyang på mesterlig vis.

Mot slutten av kampen var Sanyang farlig frempå uten å få ballen i nettet, mens Fløy fikk ballen i nettet - men ble hindret av offside.

Dermed endte det 1-1 i forsesongens siste kamp.