Ny kontrakt til Sjøkvist

Sander Sjøkvist har forlenget sin avtale med Start ut 2022-sesongen. Nå er han også endelig skadefri og klar til å bidra i sesonginnspurten.

Annonse:

- Det er her jeg har lyst til å blomstre og virkelig slå til som fotballspiller. Det er Start som er klubben jeg har vært i nesten hele min karriere, så derfor er det sykt deilig å få noen år til her, sier Sander Sjøkvist.

21-åringen, som spiller med nr 21 år på ryggen, har slitt med nettopp ryggen de siste månedene. Ett tretthetsbrudd har gjort at han har måtte tilbringe mange uker på styrkerommet mens lagkameratene har trent fotball. Denne uken har han endelig kunne trene for fullt igjen.

trening 28 august sjøkvist
Sander Sjøkvist i aksjon på dagens treningsøkt.

Og nå ble han også belønnet med ny kontrakt.

- Sander er en spiller som har gått gradene i Start fra han var ung. Han har vært tålmodig og jobbet hardt og målbevisst, noe han har fått igjen for de siste årene. Han har tatt store steg i 2020 og vi ser frem til å følge utviklingen hans i gult og svart i årene fremover, sier sportslig leder Atle Roar Håland.

Sjøkvist ble hentet opp i A-stallen før forrige sesong og fikk spille åtte kamper (to fra start) i 1. divisjon i fjor. I 2020 står han med tre innhopp i Eliteserien så langt.

Nå vil han komme seg raskt tilbake i kampform slik at han kan bidra i siste halvdel av sesongen.

Se intervjuet med en glad Sjøkvist her.


Annonse fra Obos-ligaen: