Neste stopp: Bryne stadion

På søndag setter vi kursen vestover mot Jæren. Vi skal møte Bryne FK i årets tredje OBOS-ligakamp. (Foto: Julian Ringstad)

KJØP BILLETT TIL BRYNE HER

Søndag 23. april klokken 15:00 er det avspark i vår bortekamp mot Bryne FK på Bryne stadion.

Billettsalget er allerede i gang, og foregår vie Bryne sine sider. Kjøp billetter her.

Reiser til Bryne med selvtillit

Etter 0-0 i seriepremieren, og 4-0-seier mot Kristiansund i forrige kamp reiser vi med selvtillit til Bryne. En fantastisk kollektiv prestasjon, toppet med Jack Lahne-scoring og et hattrick av Tom Strannegård sørget for best mulig utfall av hjemmepremieren.

K P
1 Ranheim TF 2 6
2 Start 2 4
3 Fredrikstad 2 4
3 Hødd 2 4

Det er naturligvis mye positivt å ta med seg fra 4-0-seieren inn i uken før Bryne-kampen. Selv om det er tidlig, er det verdt å nevne a ingen lag har scoret flere mål enn oss, og vi er det eneste laget som ikke har sluppet inn mål denne sesongen.

Spesielt viktig å trekke frem er støtten vi fikk både i Moss og på Sparebanken Sør Arena. Det er det som er det aller mest positive fra seriestarten, og er den faktoren som gir oss den største fordelen som klubb. Tusen takk - vi gleder oss til å møte dere i Bryne på søndag, og hjemme mot Raufoss 30. april!

En seier og ett tap for Bryne

Bryne fikk en pangstart på sin sesong, da de slo Kongsvinger på hjemmebane i første runde. Kampen endte i jevn en 2-1-seier, etter en overtidsscoring i det 92. minutt.

I runde to, borte mot Ranheim ble resultatet snudd fra serieåpningen, og Bryne gikk på ett 2-1-tap. Laget fra Jæren tok ledelsen i første omgang, men Ranheim snudde og var i føringen tidlig i 2. omgang. Dermed står de med 3 poeng, og 0 i målforskjell på sine to første kamper.

Ny kamp med et kokende bortefelt?

På Bryne stadion er bortefeltet plassert på FELT T, som er på motsatt langside av hovedtribunen. På det feltet er det 800 ståplasser tilgjengelig.

I Moss ble alle billettene på bortefeltet revet vekk en uke før kampstart, noe som bidro til fantastisk stemning i borteseksjonen hele kampen. Vi håper å se dere igjen i Bryne, og at alle dere som ikke fikk tak i billett til bortekampen mot Moss, nå får muligheten til å bli med på denne borteturen.

Senere i uken kommer vi med litt praktisk info om Bryne og Bryne stadion.