Myggen og Børufsen deltar på åpningen av Kringsjåbanen

Erik Mykland og Espen Børufsen, to av Starts største legender, er til stede når den nye kunstgressbanen på Kringsjå i Randesund skal offisielt åpnes torsdag ettermiddag.

Annonse:

Bildetekst: Slik ser den nye kunstgressbanen på Kringsjå i Randesund ut. Foto: Odd Arne Rasmussen.

- Nå må du ikke skrive at jeg skal spille, for det har jeg ikke bein til. Men Erik (Mykland) skal spille fotballtennis og støtteapparatet vårt, med Sindre Tjelmeland og Endre Eide i spissen, skal i aksjon mot et RIL Allstar-lag, sier Espen Børufsen.

Hvem som skal utfylle Tjelmeland og Eide på Start Allstar, var ikke klart i skrivende stund. Men Tom Berhus, som har 240 A-kamper for Start, skal ha funnet fram fotballskoene. «Storkampen» er 7’er-kamp og spilles i to omganger á 12 minutter.

- Etter «storkampen» inviteres alle barna som vil til å bli med på treerfotball, der man spiller på mindre baner. Til slutt blir det fotballtennis med Erik «Myggen» Mykland, sier Øystein Konradsen, daglig leder i Randesund IL.

Kringsjåbanen er en helt nyanlagt bane, og den første i Kristiansand som har fått nytt kunstgress med olivenkjerner.

- Olivenkjernene gir både friksjon og støttegrunnlag og er et miljøvennlig alternativ til gummifyll. Dette er også den andre banen i Kristiansand hvor selve grunnlaget er støpt på stedet og som dekker hele banen, sier Konradsen, og legger til:

- Vi oppfordrer flest mulig spillere og foreldre til å komme på Kringsjåbanen i morgen.

 

Program:

Kl. 17.00: Velkommen v/Idrettsenheten.

Kl. 17.02: Hilsen fra Randesund IL v/Øystein Konradsen.

Kl. 17.05: Hilsen fra Idrettsenheten v/Øystein Glad.

Kl. 17.10: Hilsen fra varaordfører Erik Rostoft.

Kl. 17.15: Avspark kamp mellom RIL Allstar og Start Allstar – 2x12 min. RIL stiller med: Michael Crowe, Knut Henry Haraldsen, Anders Gundersen, Simon Dalen, Pål Kjos, Kjetil Sørensen, Morten Drivdal og Frank Tønnesen.

Kl. 17.20: Oppstart småspillbanen (3v3).

Kl. 17.45: Fotballtennis med Erik «Myggen» Mykland.

Annonse fra Obos-ligaen: