Mohamed El Makrini drar hjem til Nederland

Av personlige årsaker har Mohamed El Makrini bestemt seg for å returnere til Nederland med familien og si opp kontrakten med Start.

Annonse:

– Dette er den vanskeligste avgjørelsen jeg har måttet ta i min karriere, men jeg måtte velge for familien min. Jeg er veldig takknemlig overfor Start for at de var villige til å samarbeide og finne en løsning. Denne avgjørelsen gjør vondt helt inn i hjertet, spesielt fordi familien min var veldig glad i Kristiansand, sier Mohamed El Makrini – og fortsetter:

– Jeg var som fotballspiller i Start heller ikke ferdig i Kristiansand ennå. Men noen ganger er det ting i livet som er viktigere enn fotball.

Jeg ønsker virkelig folk i Start og fansen alt godt.

Mohamed El Makrini kom til Start sommeren 2020 fra skotske Kilmarnock. 34-åringen står bokført 24 kamper for Start – 12 i OBOS-ligaen og to cupkamper i 2021 og 10 i Eliteserien 2020. Start-trener Sindre Tjelmeland synes det er veldig trist å miste midtbanespilleren, men har ingen problemer med å forstå hans avgjørelse.

– Mo har dessverre måtte ta valget om å flytte hjem til Nederland. Selv om det er utrolig trist å miste en fantastisk spiller og person, så må det menneskelige gå foran i slike tilfeller, sier Tjelmeland – og legger til:

– Til tross for at tiden i Start avsluttes før det var planlagt og på en måte som vi ikke hadde sett for oss, så kan Mo være stolt av det avtrykket han legger igjen i klubben. En mønsterprofesjonell som alltid legger igjen det han har på banen, om det er trening eller kamp. En virkelig lagspiller som vi nå ønsker lykke til videre og hjertelig velkommen innom Sparebanken Sør Arena når han måtte ønske.

Annonse fra Obos-ligaen: