Midtbanetalent forlenger: - Har mange spennende kvaliteter

Kvindølen Adrian Eftestad Nilsen forlenger kontrakten med IK Start med ett år. (Foto: Helge N. Olsen).

Annonse:

19 år unge Adrian Eftestad Nilsen spiller i IK Start også i 2024. Midtbanespilleren fra Kvinesdal har gått gradene i IK Start og fikk i fjor sine første kamper for A-laget i både OBOS-ligaen og NM. I dag har han signert på en ettårskontrakt med klubben.

- Det er veldig deilig å signere den nye kontrakten. Jeg tror det kan bli et veldig spennende år for oss. Jeg skal levere det beste jeg kan, og håper å få så mye spilletid som mulig gjennom året, forteller Eftestad Nilsen.

Klubbens nye hovedtrener er imponert over Nilsens prestasjoner og kvalitetene han har vist på trening.

- Vi er veldig glade for at Adrian velger å forlenge med oss. Han er en fotballspiller med mange spennende kvaliteter. Det ligger mye potensiale for utvikling hos Adrian, sier Azar Karadas.

Eftestad Nilsen kommer fra Kvinesdal, og spilte i Kvinesdal FK frem til han i 2020 ble hentet til oss. I gult og svart har han spilt på G16, G19 og Start 2 før han i fjor jevnlig trente og spilte med A-laget og signerte sin første proffkontrakt.

- Det har vært veldig fine år i Start-systemet. Jeg har tatt steget far G16, til junior og så nå på A-laget, jeg trivdes godt hvert år, sier Adrian. 

Gratulerer med ny kontrakt! Vi er glade for å ha deg med videre, Adrian!

Annonse fra Obos-ligaen: