Mest alvorlig for Simon

Fire spillere måtte gi seg mot Molde søndag kveld. Tirsdag formiddag fikk man bedre oversikt over skadesituasjonen. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Simon Larsen har pådratt seg en lyskeskade og er trolig den som kan bli lengst ute, ifølge det trener Joey Hardarson har fått opplyst fra Starts medisinske apparat.

Ellers har Damion Lowe en ankelskade, Afeez Aremu problemer med lårmuskulaturen og Isaac Twum en lårskade.

- Vi håper det ikke er langvarige skader, for i dag var det tynt på feltet. Men med restitusjon etter kamp er det også ganske vanlig at det er slik. I tillegg hadde vi to spillere i aksjon på Start 2 i går, forklarer Joey som forventer at det blir atskillig flere i sving på treningen onsdag.

- Jeg er ikke bekymret, sier islendingen som på den positive siden noterer at Håkon Opdal er mer og mer aktiv på feltet etter skaden han pådro seg før kampstart mot Vålerenga i april.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær beklaget seg over at Start-spillerne lå nede lenge og beskyldte dem for å gjøre det bevisst for å drøye tiden. Det avfeier Hardarson.

- Det var i hvert fall ikke noe som skjedde etter vår kampplan. Med fire skader i 30 graders varme var det ikke vi som hadde fordel av at det måtte byttes spillere, sier Joey Hardarson.

Annonse fra Obos-ligaen: