Herlig ramme rundt seriestart - Melløs snart utsolgt

Om kun noen få dager braker det løs i OBOS-ligaen 2023, og for en start på sesongen det blir. Vi åpner borte mot nyopprykkede Moss, og allerede en uke før kampen var bortefeltet utsolgt. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Klokken 15:00 på 2. påskedag, mandag 10. april, åpner vi årets OBOS-liga borte mot Moss FK på Melløs Stadion.

Det tidligere storlaget i norsk fotball rykket opp til nest øverst nivå i Norsk fotball i fjor, etter over ti år i lavere divisjoner. At det er lenge siden Moss har hatt en fotballag i OBOS-ligaen merkes. Det er nemlig snart utsolgt på Melløs stadion, og på bortefeltet er det helt utsolgt. Dermed ser det ut til å bli en herlig ramme rundt serieåpningen.

At bortefeltet er utsolgt er helt fantastisk, og viser hvor fantastiske dere supportere er! Under fjorårets sesong hadde vi gleden av å spille foran flere hundre bortefans uansett hvor vi reiste - og det er utvilsomt noe som gir ekstra energi til spillerne ute på banen. Deres støtte og engasjement takker vi dere for.

Praktisk informasjon Melløs stadion:

Bortefeltet på Melløs stadion er det som heter FELT H, og det vil være vakter ved inngang og stadion som viser hvor man skal gå.

Med tanke på at feltet er helt utsolgt, oppfordrer vi alle til å komme så tidlig som mulig for å hindre kø og lang ventetid ved inngang. Kommer man tidlig kan man nyte en pølse i vaffel mens man ser gutta varme opp.

Har du ikke fått tak i billett, eller har planlagt å se kampen hjemme gjør du det på Direktesport.no eller TV2 Play. I anledningen av seriestart kommer Nettavisen med et tilbud til våre fans.

Se OBOS-ligaen med Nettavisen +Alt!

Nettavisen.no dekker Start denne sesongen! De minner om at kampen er best fra tribunen, nest best er å se den hos dem. OBOS-ligaen sendes i år også på Direktesport.no, som er Nettavisen.no og Amedia sin sportstjeneste. Se kampene med nettleser, mobil-app eller smart-TV (søk etter «Direktesport»).

Sesongstarttilbud for Start-tilhengere: 50 % rabatt: Kun 150 kr/mnd tre første måneder for nye abonnenter. Les mer og kjøp her.

Neste bortekamp.jpg

Vi ses på Melløs!

Annonse fra Obos-ligaen: