Mark Fabricius Jensen klar for to nye år

Vår danske keeper, Mark Fabricius Jensen, har signert under på en ny kontrakt.

Annonse:

Den 25 år gamle keeperen Mark Fabricius Jensen har signert under på en ny kontrakt. Dansken kom til klubben fra Åsane før sesongen, og har nå signert på en avtale som strekker seg ut 2024-sesongen.

- Det føles godt å ha signert for to nye år, og vite hvor jeg skal tilbringe fremtiden. Start og Kristiansand har tatt meg godt i mot, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Mark.

- Vi sikrer stabilitet i keepersituasjonen de kommende årene. Mark er utviklingsorientert, har vist at han er bra på dette nivået og samtidig har han vist att han står sterkt i de ulike rollene han har fått og eventuelt kommer til å få de kommende årene, sier sportssjef Magni Fannberg om sin danske keeper, og legger til:

- Med dette kommer Mark til å ha en viktig rolle i gruppedynamikken vi har startet å bygge.

Fornøyde trenere

Også trenerteamet er fornøyd med at Mark har signert under for to nye år.

- Med Mark får vi både en bra keeper og en bra type. Han er fortsatt i veldig fin utvikling og bidrar til å skape den kulturen vi ønsker i vår spillergruppe, sier hovedtrener Sindre Tjelmeland.

Keepertrener Mats Mørch gleder seg over nyheten, og ser frem til å jobbe videre med Mark på feltet i årene som kommer.

- Det at vi får ha med oss Mark videre i to år helt strålende. Han er en solid keeper og en fantastisk person som jeg gleder meg veldig mye til å jobbe videre med.

Vi gleder oss til to nye år, Mark!


Annonse fra Obos-ligaen: